Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valakiről kiderül, hogy tetszem neki, akkor ő is elkezd tetszeni nekem. Ez veletek is így van?
Kiderült egy osztálytársamról,hogy tetszem neki.
Ezelőtt teljesen közömbös volt számomra,de amióta tudom,hogy tetszem neki, egy kicsit ő is megtetszett nekem. Régebben is volt ilyen más fiúkkal.Csak én vagyok ilyen? Vagy mindenkivel ez szokott lenni?
L/14
velem is ugyanez van.. nagyon komoly. gondolkoztam én is, hogy feltegyem a kérdést, de ha normális, akkor oks.=)
Peach
Velem is megesik.. de az nem ugyanaz, mint amikor elsőre meglátom a csajt és bumm...
18F
Nem rossz amit a szociálpszichós hozzászóló mondott.
Viszont, nem mindenkinél van így tlejesmértékben..
Az alacsony(abb) önértékelésű (ha már ennyire bent vagyunk a pszichológiába) személyeknél gyakoribb ez. Azért mert pl. ha nem vagy sikeres a fiúk körében és nem is hiszed hogy az vagy, akkor beéred egy "gyengébb" példánnyal is. Tehát ha nincsenek nagy igényeid akkor mindenféle fiú akinél úgy gondolod hogy van lehetőséged (és ha tetszel neki nyílván van) próbálkozol.,
Mindenki így van ezzel, csak azért szóltak le néhányan a válaszolók közül, mert ez a tetszés nem szerelmi. Tehát ha egy lányról kiderül, hogy kedvel téged, akkor te is valószínűleg kedvelni fogod őt, vagy legalábbis nem fogod annyira utálni, mint egyébként.
De öltheti szerelem formáját is, minden további nélkül, ha "úgy egyébként is" bejönne a másik. Nem egy ilyen történetet hallottam már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!