Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A húgával "érdekes" a kapcsola...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A húgával "érdekes" a kapcsolata. Ez intő jel? Ti maradnátok?

Figyelt kérdés

Még csak viszonylag ismerkedős fázisban vagyunk, de számomra nagyon különös a kapcsolata a húgával.

Mindketten felnőtt emberek már (31 és 33 évesek), van saját lakásuk, mégis rend szerint egymásnál alszanak mert van kulcsuk egymás lakásához. Csak hogy ne érezzék magukat egyedül. Ilyenkor egy ágyban alszanak (nagy francia ágyban). És nagyon érdekes, hogy ezeken az estéken el is szokott tűnni, egyáltalán nem válaszol az üzeneteimre sem. Reggelente néha küldött szelfit hogy félmeztelenül fekszik az ágyban közvetlen mellette meg kócosan a húga, nekem kicsit szürreális látvány volt.

De nem is ez a fura, hanem hogy ismerkedünk, már-már szinte együtt vagyunk, mégis a hétvégére a húgával tervez programokat nem velem. Inkább vele megy túrázni, inkább vele ugrik le a Balatonra, és ez mind-mind kettesben töltött programok. Az Instagramja tele van a húgával készített szelfikkel, külső szemmel mintha a párja lenne. Bármilyen női témáról beszélgetünk mindig felhozza őt példának, és egy nap többször is beszélnek telefonon.

Amivel most kicsit nálam betelt a pohár, hogy decemberre foglalt egy külföldi nyaralást, engem meg sem kérdezett pedig elmondása és viselkedése alapján nagyon szerelmes belém, de csak írta a nagy semmiből hogy a hugicájával két ünnep közt elutaznak. Hivatalosan nem vagyunk együtt, de kicsit rosszul esett, hogy eszébe sem jutottam. Pedig nagyon pedálozik hogy megszerezzen magának.

Nekem ez nagyon furcsa. Nem akarok féltékeny lenni mert nekem is van bátyám és szerintem talán beteges lenne ebbe többet látni. De azért na, most én vagyok a h.ülye vagy ez tényleg nem normális? Vagy túlreagálom?

2022. aug. 6. 19:13
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
100%
Reggel húgom este dugom?
2022. aug. 6. 20:07
 12/34 anonim ***** válasza:
66%
Rossz az, aki rosszra gondol!
2022. aug. 6. 20:20
 13/34 anonim ***** válasza:
100%

Itt nem csak az a legnagyobb baj, hogy egészségtelen a kapcsolatuk, hanem alapvetően szerintem az is probléma lesz majd a későbbiekben, ha mégis úgy döntesz, hogy kapcsolatot alakítasz ki vele és majd együtt éltek, hogy a húga napi szinten az életetek része lesz. Olyan lesz, mintha vele is kapcsolatban lennél és nagyon zavaró tud lenni, ha nincs meg az intimitás azzal az emberrel aki elvileg a párunk, mert van egy harmadik valaki aki mindennap megjelenik vagy mindennap beszélni kell vele stb.. Lehet csak én látom így, de engem rettentően zavarna, ha lenne párkapcsolatom és rendszeresen megjelenne a testvére, hogy ő akkor most ott alszik.

Mi lenne később? Hárman alszotok egy ágyban?

2022. aug. 6. 20:23
 14/34 anonim ***** válasza:
75%
Ez durva sztori aberrált szereplőkkel
2022. aug. 6. 20:27
 15/34 anonim ***** válasza:
100%

a családi háttér ismerete magyarázhatná ezt a viselkedést

mindesetre valami félrecsúszott a kettőjük kapcsolatában. Nekem nővérem van, természetesen szeretem, de kb 10 éves korunk óta nem alszunk egy szobában.

2022. aug. 6. 20:29
 16/34 anonim ***** válasza:
17%
Lehet csak tapizzák egymást, vagy orálisan kényeztetik egymást. Az nem jelent semmit!
2022. aug. 6. 21:12
 17/34 anonim ***** válasza:
100%
Azta, a Jóbarátok egy részében volt ilyen. Én biztos nem bírnám elviselni, finom szólva, nem egészséges a kapcsolatuk.
2022. aug. 6. 21:14
 18/34 anonim ***** válasza:
100%
Nem jönnék össze vele. Nem tartom elfogadhatónak, nem szeretnék ilyen harmadik felet a kapcsolatomba. És szerintem sem "csak" ennyi vwn.
2022. aug. 6. 21:16
 19/34 anonim ***** válasza:
100%

"Mi lenne később? Hárman alszotok egy ágyban?"

Vagy olyankor megkérik a kérdezőt, hogy aludjon a nappaliban a kihúzható kanapén.

A viccet félretéve, nekem ez ugyanúgy nem tűnik egészségesnek, mint amikor valaki felnőtt ember létére valamelyik szülőről nem tudott leválni.

2022. aug. 6. 21:17
 20/34 anonim ***** válasza:
100%
Lehet nem csak alszanak, de ne legyen igazam. Sok a beteg ember.
2022. aug. 6. 21:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!