Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez a lány már sosem becsülne meg?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a lány már sosem becsülne meg?

Figyelt kérdés

Nem vagyok sikeres a lányoknál, így rá vagyok " szorulva" minden lehetőségre.

Ő már 2x is másik fiút választott, mert őket jobbnak találta nálam. Azóta már sok idő eltelt, így abban bízok hogy komolyodott.

Ebben az esetben még vehet komolyan, vagy csak egy lúzernek fog tartani?

2022. aug. 6. 17:58
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Már most annak tart, de igazából nem ez a kérdés. A valódi lényeg az, hogy magadat hogy látod, eltudsz-e számolni a döntéseiddel, vagy megelégszel egy csúszómászó vesztes szintjével. Mert több nem leszel annál, ha belemész ilyenekbe.

Én azt javaslom, hogy tedd magasabbra azt a lécet és ne engedd senkinek, hogy kihasználjon, szrba nézzen, tök mindegy mi van a lába között.

2022. aug. 6. 18:07
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen mindegy ő minek gondol, lett volna lehetősége, hogy veled legyen, nem akar téged. A te drága időd viszont megy, hidd el, nem éri meg…
2022. aug. 6. 18:08
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Mit akarsz egy olyan lánytól aki már kétszer felültetett? Legyen már egy kicsi önbecsülésed, mert harmadjára is fel leszel.
2022. aug. 6. 18:56
 4/4 anonim ***** válasza:
Matek sem az erössèged
2022. aug. 6. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!