Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha 26 vagyok de még sosem aludtam együtt lánnyal?
Nem alakulnak jól a dolgok sajnos:(
Nagyon jó lehet pedig.
Sokan gondolom már 15-16 évesen túl vannak ezen.
Nézd, ezt mindennap megkérdezik, és szerintem maga a kérdés rossz. Ha azt mondjuk nem gáz, akkor megnyugszol és minden rendben van? Ha azt mondjuk gáz, akkor még jobban szorongani fogsz? Vagy itt jelentkezik majd egy helyes lány, hogy önként segít a problémádon?
Nem az a problémád, hogy nem tudod eldönteni, hogy gáz-e vagy sem. Hanem hogy te szeretnél, de eddig nem sikerült. Azt kellene boncolgatni kicsit, hogy miért nem sikerült. 26 vagy, ennyit tudunk rólad, semmi mást. Lehetsz egy tök jó ember, aki félénk, mert mondjuk traumatizálva volt a szülei által. De lehetsz egy gyökér, aki nem tiszteli a nőket, és paraszt velük, de kb fel se fogja, hogy így viselkedik. Szóval ha akarsz magadról mesélni kicsit, akkor még kaphatsz is egy két jó tanácsot, tapasttalatmegosztást.
Mert ennyi alapján olyan válszok fognak jönni, hogy "hú az red flag" vagy "hát húzzál bele öcsém", amikkel nem sokat érsz.
Tanulsz? Dolgozol? Mit? Mekkora és milyen településen élsz? Kedves, tiaztelettudó embernek jellemeznéd magad? Hol próbálkoztál eddig lányoknál? Komoly kapcsolat a cél vagy neked mindegy csak dugni szeretnél? És hasonló kérdések...
Hát, ha gáz, ha nem, ez van. Mit tudsz már utólag ezzel kezdeni?
Egyébként nem gáz, inkább szomorú. Magányos lehet ez így.
De ne nézz hátra már, ismerkedj össze valakivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!