Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiakat milyen aprósággal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiakat milyen aprósággal lehet felcsigázni?

Figyelt kérdés

Azzal a kéréssel fordulok hozzátok, hogy a randin (nem első randi), mik azok az apróságok, amivel fel lehet csigázni egy kicsit ?

Mármint, úgy hogy elindítod a fantáziáját vagy hogy mondjam, de azt sem akarod azért, hogy szenvedjen mert nem lehettek utána együtt😅😂

A normális válaszokat előre is köszönöm 🙏

2022. aug. 4. 15:28
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
szexuális értelemben? Hosszú csókolózás közben fogj rá a kezére és irányítsad. Az már tőled függ, hogy merre, milyen bátor vagy
2022. aug. 4. 15:31
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem egy csinos felső, olyan nézés, ilyesmi..

szerintem az hogy a kezét rárakod a testedre az nem valami diszkrét, én biztos nem csinálnám :D

2022. aug. 4. 15:37
 3/15 anonim ***** válasza:
44%
Teljesen mindegy, az elején csak egy p*nát lát benned, és most még csak arról szól a játék, hogy jusson bele a bugyidba. Nekem már akkor állt a dákó, ha rágondoltam az aktuális nőre. Sosem volt libidó gondom. Viszont azt imádtam, amikor még nem kaphattam meg.
2022. aug. 4. 15:44
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Engem egy bőr szoknyával vagy csinos magassarkúval. De nekem ez jön be, másoknak meg lehet más.

Amúgy meg metakommunikáció. Birizgáld a hajad, érintsd meg néha a kezét. Az se mindegy hogyan eszel, iszol. Hívd fel a figyelmét az előnyös tulajdonságaidra.. Nem kell amúgy túlzásba vinni..

2022. aug. 4. 16:48
 5/15 anonim ***** válasza:
90%

Öltözködéseben mélyebb dekoltázs, szoknya, magassarkú.

Mosolyogj sokat, kicsit kajánul is lehet. Harapj az ajkadba.

2022. aug. 4. 17:42
 6/15 anonim ***** válasza:
11%
Ki-be bújtatni a meztelen lábfejet a papucsból; ha szemben ül veled, akkor egy kis lábmunka a "mogyoró" körül az asztal alatt:).
2022. aug. 4. 19:31
 7/15 A kérdező kommentje:

Nem vagyok feltétlenül az a szoknyás, magassarkús lány 😕

De azért köszönöm mindenkinek a válaszokat! Jöhet még!

2022. aug. 4. 20:24
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Hosszú haj kibontva, magassarku, feszes rövid szoknya, feszes blúz ami kiadja a feneket és melleket.
2022. aug. 23. 22:55
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Testhezálló ruha, hosszú csókolózások. Több nem kell, hidd el, így is alig fog bírni magával
2022. aug. 24. 22:47
 10/15 anonim ***** válasza:
19%

Hát én beirányítottam a kezecskéjét a bugyimba, és ott engedtem hogy egy kicsit simogasson. Meg én is letaperoltam lent, de csak ruhán keresztül.

Így már tudja hogy mi vár rá majd, meg én is.

2022. aug. 24. 23:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!