Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szép lányok, értetek tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szép lányok, értetek tényleg sorban állnak a fiúk? Kb bármikor lehetne barátod?

Figyelt kérdés
Nekem fiúként ez teljesen elképzelhetetlen.
2022. aug. 3. 20:26
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
92%
Az hogy sorban álljanak érted a fiúk?
2022. aug. 3. 20:32
 2/15 anonim ***** válasza:
69%
Amikor elkezdtem az egyetemet 1 hónapon belül 6 fiú akart járni velem. Azóta is van lehetőségem válogatni.
2022. aug. 3. 20:37
 3/15 anonim ***** válasza:
48%

Bármikor lehetne. Társkeresőre felregisztráltam és 1 hét alatt 876 levelet kaptam, pedig még bikinis képem sincs fent az oldalon.

Nincs olyan bulizós este, hogy ne szólítana le valaki a szórakozóhelyen ismerkedési célból.

2022. aug. 3. 20:39
 4/15 Sunshinedoll ***** válasza:
100%

Mikor nyitottabb voltam a kötetlen ismerkedésre, akkor igen, volt hogy sorban álltak. Azt hiszem a rekordom az az volt, h egy nap alatt 5-en hívtak el valahová, hogy találkozzunk.

Most már azért nem vagyok annyira nyitott meg könnyen elérhető az ismerkedésre mint régebben, illetve kifejezetten kezdeményező sem vagyok annyira, mint régebben, nem flörtölök annyit indokolatlanul, nem tolerálok annyi mindent, rövidebb idő alatt leépítem az embereket, mint anno, így nem mondanám, hogy sorban állnak, mert nyilván a környezetem is máshogy reagál rám, de amúgy ha szeretnék randizni, akkor meg tudnám oldani.

Az meg hogy ha akarnám, lenne párkapcsolatom... egyérszt nem kifejezetten vágyok párkapcsolatra, pláne nem akármilyen párkapcsolatra, ha már egyáltalán, akkor én inkább jó meg egészséges párkapcsolatot szeretnék, nemcsak úgy akármilyet, azt meg akarni nem elég, ahhoz azért szerencse is kell.

2022. aug. 3. 20:39
 5/15 anonim ***** válasza:
95%
Mint ahogy a jópasik előtt is sorban állnak a nők.
2022. aug. 3. 20:57
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltétlen annak lehet bármikor pasija, aki szép, hanem akinek alacsonyak az igényei.
2022. aug. 3. 21:08
 7/15 anonim ***** válasza:
10%
Pedig így megy. Ezzel próbálj versenyezni. Ha nem vagy nagyon kimagasló valamiben, már el is buktad. Napi 5 pasi az havonta 150, évente 1800. Arra sincs esélyed, hogy egyáltalán személyként tekintsen rád. Számok vagyunk.
2022. aug. 3. 23:22
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Ez a "sorban állnak a férfiak" duma kicsit félrevezető. Általában nem arról van szó, hogy a mindent elsöprő szépségünk miatt az összes férfi szíve értünk dobog, csak épp vagyunk olyan jó csajok, hogy több férfi is bepróbálkozzon nálunk. Ennyi, nem kell túlmisztifikálni. A férfiak amúgy is számos sorba beállnak, úgyhogy ez többnyire nem rólunk, a személyiségünkről, a lelkünkről szól, csak arról, hogy egy dugásra nagyon sok férfinak nagyon jók lennénk.
2022. aug. 3. 23:29
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
#7: Jó pasi vagy? Vagy miért is kell szép lány?
2022. aug. 4. 00:29
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Állhatnak sorba százan is ha egy jó pasi nincs az egész bagázsban.
2022. aug. 4. 05:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!