Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Igaz az a mondás lányok, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz az a mondás lányok, hogy “Nőnek parfümöt, bundát bármikor”?

Figyelt kérdés

2019. máj. 9. 14:41
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
59%
Hát manapság már nem annyira, de biztos van olyan nő aki örülne neki. De elég válogatósak a nők ilyen téren
2019. máj. 9. 14:42
 2/17 anonim ***** válasza:
97%
Nem. Parfümből csak egy fajtát használok, abból mindig van, bundát pedig nem hordok és nem is hordanék. Ha muszáj az ajándék, akkor egy személyre szabott közös élmény, program legyen, kifejezetten utálok tárgyakat kapni ünnepekre.
2019. máj. 9. 14:43
 3/17 anonim ***** válasza:
98%

Bunda soha.

Parfüm nagyon max akkor ha azt kapom amit használok :-)

2019. máj. 9. 14:50
 4/17 anonim ***** válasza:
97%
Parfüm bármikor, de bunda?
2019. máj. 9. 15:10
 5/17 anonim ***** válasza:
97%

Nem igaz.

A bunda nagyon necces, szerintem igen kevesen akarnak valódi bundát hordani.

A parfüm is csak akkor jó, ha 100% biztos vagy benne, hogy szereti azt az illatot.

2019. máj. 9. 15:43
 6/17 anonim ***** válasza:
4%

A bunda manapság nem, sok a fotelállatvédő, és a parfümnél is ismerni kell az ízlését.

De! Ékszer, telefon, táska, az nyerő!

2019. máj. 9. 15:51
 7/17 anonim ***** válasza:
94%

Lehet, hogy valakinél igaz. Én a parfümöt magam szeretem kiválasztani (egyszer apám férfiparfümöt vett születésnapomra, ennyire nem ért hozzá, szerinte jó illata volt, meg színes volt a csomagolása), a bundát meg nem szeretem.

De jöhet egy jó sportcipő (persze megfelelő méretben), kutyás, papagájos cuccok, fényképezőgép kiegészítő, spinning bérlet... :-)

2019. máj. 9. 16:01
 8/17 anonim ***** válasza:
0%

Fiatal csajoknál a VIP fesztiváljegy is nyerő, de csak óvatosan!

Ha azt kap, akkor vele kell menned, és oda kell lóvé, kajára, szállásra,...

2019. máj. 9. 16:04
 9/17 anonim ***** válasza:
94%
Bundát soha, parfümből meg csak egyet szeretek, azt veszek mindig így nem lenne nagy szám ha lenne mégegy belőle - ha másfélét kapnék kidobnám vagy elajándékoznám
2019. máj. 9. 16:06
 10/17 anonim ***** válasza:
96%
A FELNŐTT párkapcsolati kategória miért hemzseg az ilyen nyomi kérdésektől_? :O
2019. máj. 9. 16:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!