Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan illik egy, egy gyerekes lánnyal randizni?
Nyílván aki kell mindenestül kell, nem bánom azt se ha jön vele a pici, és azt se ha nem.(első randi).
Nyílván nekem nincs se gyerek, se tapasztalat ebben ezért nem látok bele a szituációba.
Meghát gondolom, a szituáció hozzá magát, de esetleg ilyenkor egy jó játszótér belefér? :)
Vagy próbáljak mindenki kedvére járni? (én 25, ő 24)
Kérlek, a"gyerekes anya kell a fenének ", és egyéb kommentárt mellőzzük, köszönöm :)
#1 köszi, ez is egy opció ha eljön az ideje :)
Mit lehet vinni ilyen alkalomra egyébként egy 3 éves kislánynak?!
#3. köszönöm.
#4 miért is?
Kérdezz rá, viszi-e, de számíts rá, hogy nem. Biztosan nem terhelném avval a gyermekem, hogy ilyen korán bemutatok neki valakit. Ha normális a nő, megvárja, amíg összemelegedtek rendesen, nem szúr ki a gyerekkel, hogy összezavarodjon, esetleg megkedveljen, aztán mégse lesz komoly.
Ha pedig oda kerültök, légy laza, barátságos, kérdezgesd a kicsit az ő kis dolgairól, annak tudnak örülni.
Nagy dologra ne gondolj. Buborékfújó, lufi, kinder tojás esetleg
Én a jelenlegi páromnál első rá randin vittem. Lányom ismeri barátaimat is úgyh teljesen semleges volt.
Kérdezd meg :)
Én azért meg kérdeném tőle hogy hozza e a picit :)
Mert akkor nem égnél be hogy anyunak viszel valamit a gyereknek meg nem:(
Az hogy gyerekes anyuka nincs vele baj mostani nővel akivel ismerkedem neki 2 van de az egyik 13 másik 5 éves s nem bánom ha elhozná egyszer :D
Játszótért ilyen melegbe inkább kerüld mennyetek játszóházba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!