Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ezer év után randira megyek....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezer év után randira megyek. Én a hétköznapokban nem hordok melltartót, főként nem nyáron. Muszáj húznom? Nincs nagy, így szerintem ha nem oda fókuszál valaki fel se tűnik

Figyelt kérdés
Nem húznék. De illene?
2022. aug. 2. 19:26
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Nem tudom mi volt a gond, de 40 perc után lerázott, hogy neki pisilnie kell 😂😂 persze...
2022. aug. 2. 21:33
 12/16 anonim ***** válasza:
49%
Én biztos nem mentem volna melltartó nélkül, mert közönségesnek tartom. Viszont nem hiszem, hogy ez lett volna a gond.
2022. aug. 2. 21:59
 13/16 anonim ***** válasza:
19%
Illene minden nap hordani....ez már nem a 90es évek.....
2022. aug. 2. 22:58
 14/16 anonim ***** válasza:
48%

Ne játszd meg magad!

Én egyszer első randira vettem fényes lépőt, hál'Isten másnap vissza vették a boltban. 😄

2022. aug. 3. 06:36
 15/16 anonim ***** válasza:

Szóval megvolt a randi?

Mit jelent az "ezer év"?

2022. aug. 3. 06:37
 16/16 anonim ***** válasza:

Én eddig csak egyszer vettem észre, hogy volt melltartó a lányon. Nagy mellei voltak és kifejezetten kipakolta. A többire nem emlékszem. Persze volt más nagymellű randipartnerem, aki biztosan hordott melltartót, de ott sem a tartóra koncentráltam.

A többinél pedig szintén csak feltételezni tudom.

2022. aug. 3. 10:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!