Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezer év után randira megyek. Én a hétköznapokban nem hordok melltartót, főként nem nyáron. Muszáj húznom? Nincs nagy, így szerintem ha nem oda fókuszál valaki fel se tűnik
Figyelt kérdés
Nem húznék. De illene?2022. aug. 2. 19:26
11/16 A kérdező kommentje:
Nem tudom mi volt a gond, de 40 perc után lerázott, hogy neki pisilnie kell 😂😂 persze...
2022. aug. 2. 21:33
12/16 anonim válasza:
Én biztos nem mentem volna melltartó nélkül, mert közönségesnek tartom. Viszont nem hiszem, hogy ez lett volna a gond.
13/16 anonim válasza:
Illene minden nap hordani....ez már nem a 90es évek.....
14/16 anonim válasza:
Ne játszd meg magad!
Én egyszer első randira vettem fényes lépőt, hál'Isten másnap vissza vették a boltban. 😄
15/16 anonim válasza:
Szóval megvolt a randi?
Mit jelent az "ezer év"?
16/16 anonim válasza:
Én eddig csak egyszer vettem észre, hogy volt melltartó a lányon. Nagy mellei voltak és kifejezetten kipakolta. A többire nem emlékszem. Persze volt más nagymellű randipartnerem, aki biztosan hordott melltartót, de ott sem a tartóra koncentráltam.
A többinél pedig szintén csak feltételezni tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!