Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kb 5 kg különbség a képeken...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kb 5 kg különbség a képeken lévő testemhez képest nagyon meglátszik?

Figyelt kérdés

165 magas vagyok és most 68 kg. A súlyomat nem titkolom, de a képeken ilyen 63 körüli vagyok kb, fotója válogatja. Arányosan hízom és nem vagyok szétfolyva, de nyilván vastagabbnak látom én a végtagjaimat, mint amilyenek a fotón látszottak és próbálok ehhez előnyösen felöltözni. Egyébként 36-os ruhaméretet hordok, néhány ruhám 38-as. Főleg lábra, fenékre hízom, de így, ennyi kilósan van egy kis hasam meg pufibb picit az arcom.

Tegnap találkoztam valakivel és az arca rögtön csalódottségot tükrözött meg a hangja is, mondjuk lehet nem a testem, hanem a hajam miatt (pedig direkt raktam fel olyan képet is, amin a mostani fazon van) és tartok tőle, hogy mindenki, akivel találkozni fogok, csalódik bennem.

Lefogyni holnapra nem tudok, de szerintetek, ha olyan ruhát veszek fel, ami takarja azt, ami változott és már közöltem vele, hogy milyen hajat képzeljen hozzám, akkor elkerülhető az instant csalódás?

2022. aug. 1. 23:22
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
33%

Hu, én sem tudom, hogy megy rád a 36-os ruha :D én most vagyok 55 kg 163 cm-hez, és kezd kényelmetlenné válni a legtöbb ruhám :( főleg a nadrágok. (Én is elkezdtem hízni)

De amúgy rajtam nagyon észre is veszik ezt a +5 kg-t. Szóval nem tudom, lehet nálad is számít.

2022. aug. 2. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!