Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Minusz 8 kg már meglátszik?

Minusz 8 kg már meglátszik?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy nem tudom reálisan látni magam. 160 cm vagyok és 72 kg sajnos :( Fényképe, tükör nem adja vissza az alakomat teljesen, igy egy ismerősömhöz hasonlitom magam, aki aznos alaku és magasságu. Ő 80 kg. Kb én is olyan lehetek, vagy a 8 kg egy kicsit "karcsubb" ?

2014. jan. 15. 11:33
 1/5 anonim ***** válasza:

Ez tetszik. Olyan szinten elvont, fiktív kérdés!

Te 'nem látod reálisan magad', most gondolj arra a 2-3 vagy esetleg 10 válaszolóra aki ránéz a kérdésedre.

Mi hogyan látunk téged?

Egyébként meg miért kell ilyen kérdéseket feltenni. Az a válasz, hogy húst és zöldséget kell enni gabona és tejmentesen. Mindig ez a válasz :D

2014. jan. 15. 11:55
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha valaki nagyon megnéz nyilván látja a különbséget, esetleg téged túlsúlyosnak könyvel el őt meg kövérnek, de a többség szemében mindketten egyszerűen kövérek lesztek, sajnos. És nem, mások sem látnak reálisan. Ő hiába fogyna 8 kilót, jó eséllyel senki nem venné észre hogy fogyott amíg el nem éri a normál tartományt. Az emberek felületesen szemlélik egymást, ez van.
2014. jan. 15. 12:04
 3/5 anonim ***** válasza:
55%
Az emberek látják egy másik emberen, hogy kivan a hormonrendszere, a táplálkozása romokban heverhet, ennél sokkal több infó nem kell ha valaki szembe jön az utcán.
2014. jan. 15. 12:13
 4/5 Mi közöd Tőle ***** válasza:
Rajtam az éles szeműek már az 5-6 kilós fogyást is észrevették, sok ruhán keresztül.
2014. jan. 15. 15:23
 5/5 VWXYZZS ***** válasza:
Hát nekem egy 72 kilós és 80 kilós csaj között nem sok különbség van. Mindkettő eléggé elhízott. Diéta és mozgás. Ezt ajánlom.
2014. jan. 22. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!