Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszek neki egyáltalán?
Figyelt kérdés
Ez egy hosszú történet de segítséget szerenék kérni szal bele is kezdek . Neten ismrtem emg egy srácot egy városba lakunk sose talállkoztunk még. Kb egy hete ismertem meg ő 18 éves én 15 . Vagy 3 alkalommal beszélgetünk mikor egyszer emgkérdem töle mien hobbiai vannak monta a bulik mega barátokkal lenni . Montam neki ja én is szeretek koncertekre meg partykra járni és mondja , h elsz csürtörtökön egy koncert nincs e kedvem menni . Mondtam neki enm tudom de végül nem mentem ... szerdán monta , h szombaton is elsz egy party ha nem meek arra is... montam enm tudom még...leírta a számát közbe nem is kértem és mellé írta , h még beszéljünk. és nem tudom eldönteni mit is akar igazából2008. dec. 21. 09:51
1/5 anonim válasza:
hat en azt mondom h nem erdemes belemenni ha meg sose lattad nem igen.en jatszok egy online jatekot es megtanultam milyen emberek vannak akik nem ismerik egymast sosem tudhatod h ki o is milyen nem erdemes az ilyesmibe belemenni.lehet h egy huligan v ki tudja milyen ember megverhet mert sok ferfit az ilyesmi nem erdekli h szegyen nohoz utni pl ha reszeg ? akk mivan? ahh ne menj belel nem tudhatod milyen ember bar nem kizart h rendes de 50% h ilyen v olyan ne kockaztass miutan sokat irtal neki aztan de ha szamat is megadta az mar valami hat te dolgot de veszely nix kizarva csak mondom h idegennel nem erdemes menni amig nem ismered.veszelyes
2/5 anonim válasza:
A központozást látom te se ismered.
3/5 A kérdező kommentje:
Látam előbe is tegnap de csak látásból
2008. dec. 21. 11:38
4/5 anonim válasza:
Csatlakozom a legelső kommenthez...szerintem se menj bele ilyesmibe...főleg ha tényleg neten ismerted meg.Nem tudhatod milyen ember és igazából mit akarhat tőled.Szóval szerintem hagyd az egészet....
5/5 anonim válasza:
Hát...valamilyen szinten igazuk van az előttem íróknak,viszont lehet akár az ellenkezője is,hogy kellemesen csalódsz!Viszont ugye kockázatos,mert sosem lehet tudni,milyen emberekkel hoz össze a sors!A leírtak alapján(bár igazán kevés információ:)) nem tűnik egy veszélyes embernek.De lehet akár színészkedés is.Te tudod mit és hogy beszéltetek eddig,ha relatív normális,akkor egy találkozás belefér és majd kiderül,hogy tovább,bár ha akadt olyan beszélgetés,ahol kicsit ingerlékenyebb volt,vagy idegesebb a "szokásosnál",akkor nem érdemes megpróbálni.(Hisz ha már neten keresztül képes idegrohamot kapni,akkor gondolj bele milyen lehet személyesen!) Visszatérve az eredeti kérdéshez(ismét kevés információ:( )én nem igazán látom,vagy vettem ki szavaidból,hogy igazán rajongana érted,ami viszont már szerintem régen rossz!:( De ezt csak Te tudhatod,hogy hogy állt eddig hozzád!Kicsit gondolkodj el ezen az egészen,hogy biztos netről kell-e neked bárki is!Üdv:Bubbla:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!