Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
HOgyan csavarjam el a fejét a suliban?
Figyelt kérdés
Egy osztályba járunk és nekem már régóta tetszik. Tudtok apró 'trükköket' hogy észrevegyen és kezdeményezzen?
Nem tartom magam rondának, inkább átlagosnak...
14/L
2010. szept. 22. 17:47
1/9 anonim válasza:
3/9 anonim válasza:
járd el az őrségi csárdást neki!
4/9 anonim válasza:
Szemezz vele,add magad,ne légy feszült.Elősször próbálj meg csak barátként közeledni aztán hátha alakul valami:)
Ha bejössz neki ugyis így fog történni.
5/9 anonim válasza:
mond meg neki hogy bejön neked és szeretnél többet mint barátság.ennyi tom nehéz de ez a legegyszerűbb persze akkor mond ha kettesbe vagytok.
6/9 anonim válasza:
Most lehet köcsög leszek,de nem annak szánom!
Menj mellé és egy hirtelen mozdulattal fogd meg a két kezedbe a fejét és csavard el. vagy kitörik vagy nem :D
7/9 A kérdező kommentje:
valahogy éreztem h ilyen válaszokat kapok-.- :D
haverok vagyunk, csak attól félek h ha elmondom neki és ő nemet mond, akkor még egy éven át együtt járunk suliba, és nem tudnék a szemébe nézni...
köszi a normális válaszokat:P
2010. szept. 22. 19:07
9/9 A kérdező kommentje:
Niki?? :D nem vagyok niki, ha arra érted :P
2010. szept. 23. 18:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!