Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25 körüli lányok, milyen férfit szeretnél a gyereked apukájának? Milyen legyen személyiségre?
Purple Pill-szerűt leginkább.
21/L
Most itt kizárólag azokra a dolgokra térek ki, amik az apai szerep szempontjából fontosak (nekem), párválasztási szempontból többet is tudnék írni. :D
- Legyen felelős szülőtársam. Ő is keljen fel a gyerekhez éjszaka, cseréljen pelenkát, vegye ki a részét az ellátásából. Legyen jelen a gyerekünk életében. Vegye át a gyereket, ha fáradt vagyok (és ő nem fáradtabb), vagy valamiért nem bírok vele. Értse meg, hogy nekem a szülés és a terhesség nem sétagalopp, és ne ábránduljon ki belőlem, ha a hormonok miatt kicsit nyűgösebb vagyok, ha lát szülni, ha szülés után pár hétig nincs szex, vagy ha nem pontosan ugyanolyan az alakom, mint a szülés előtt. Értse meg, hogy a gyerek egy egész életen át tartó felelősség, és ne csak megcsinálni akarja.
- Tegyünk a kapcsolatunkért, ne szűnjünk meg férfinak/nőnek lenni csak azért, mert van egy (vagy több) gyerekünk. Nagyon szeretném, ha a gyerek azt látná, hogy a szülei szeretik egymást, és ha tőlünk tudná megtanulni, milyen egy egészséges párkapcsolat.
- Neki is az legyen az "alap", hogy a gyereket szeretettel, elfogadással (illetve szeretetre, elfogadásra) neveljük, és az agressziót nem tekinti nevelési eszköznek. Nem azt mondom, hogy ha már századszorra szólok rá, sem fogok kiabálni, de ne a megfélemlítés/szidás/verés/szeretetmegvonás legyen a fő eszköz.
- Legyen határozott, megbízható, hiteles ember, akit lehet tisztelni, de mellette legyen gyengéd is, és tudjon nyitni a gyerekek felé, bánni velük. :)
(Pont 25 vagyok.)
Legyen figyelmes
Hajlandó legyen áldozatokat hozni
Ne szórja a pénzt felesleges dolgokar (nem fontos hkgy gazdag is legyen, de közö kasszához tudatos ember kell)
Szeressen, feltételek nélkül
Én is szeressem
Romantikus, humoros de mégis komoly (tehát tudja hol a határ), családcentrikus, megbízható.
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!