Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 25 körüli lányok, milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

25 körüli lányok, milyen férfit szeretnél a gyereked apukájának? Milyen legyen személyiségre?

Figyelt kérdés
2022. júl. 29. 20:38
 1/10 anonim ***** válasza:
78%
Én olyat akarok kizárólag, amelyik nem akar gyereket, köszi. 😂
2022. júl. 29. 20:42
 2/10 anonim ***** válasza:
31%
Jelen🤣
2022. júl. 29. 20:43
 3/10 anonim ***** válasza:
56%
Legyen határozott de nyugodt. Találja fel magát és legyen megbízható. És én akarok a szigorúbb lenni, ő legyen aki a jófej 😊
2022. júl. 29. 20:58
 4/10 anonim ***** válasza:
29%

Purple Pill-szerűt leginkább.

21/L

2022. júl. 29. 20:59
 5/10 anonim ***** válasza:
23%
Mint amilyen a szeretőm, de sajnos vele vége. :-/
2022. júl. 29. 22:48
 6/10 anonim ***** válasza:
84%

Most itt kizárólag azokra a dolgokra térek ki, amik az apai szerep szempontjából fontosak (nekem), párválasztási szempontból többet is tudnék írni. :D

- Legyen felelős szülőtársam. Ő is keljen fel a gyerekhez éjszaka, cseréljen pelenkát, vegye ki a részét az ellátásából. Legyen jelen a gyerekünk életében. Vegye át a gyereket, ha fáradt vagyok (és ő nem fáradtabb), vagy valamiért nem bírok vele. Értse meg, hogy nekem a szülés és a terhesség nem sétagalopp, és ne ábránduljon ki belőlem, ha a hormonok miatt kicsit nyűgösebb vagyok, ha lát szülni, ha szülés után pár hétig nincs szex, vagy ha nem pontosan ugyanolyan az alakom, mint a szülés előtt. Értse meg, hogy a gyerek egy egész életen át tartó felelősség, és ne csak megcsinálni akarja.

- Tegyünk a kapcsolatunkért, ne szűnjünk meg férfinak/nőnek lenni csak azért, mert van egy (vagy több) gyerekünk. Nagyon szeretném, ha a gyerek azt látná, hogy a szülei szeretik egymást, és ha tőlünk tudná megtanulni, milyen egy egészséges párkapcsolat.

- Neki is az legyen az "alap", hogy a gyereket szeretettel, elfogadással (illetve szeretetre, elfogadásra) neveljük, és az agressziót nem tekinti nevelési eszköznek. Nem azt mondom, hogy ha már századszorra szólok rá, sem fogok kiabálni, de ne a megfélemlítés/szidás/verés/szeretetmegvonás legyen a fő eszköz.

- Legyen határozott, megbízható, hiteles ember, akit lehet tisztelni, de mellette legyen gyengéd is, és tudjon nyitni a gyerekek felé, bánni velük. :)

(Pont 25 vagyok.)

2022. júl. 29. 23:00
 7/10 anonim ***** válasza:
Legyen gyengéd és kemény, megbízható és kiszámíthatatlan, veszélyes és védelmező. Legyen olimpiai bajnok többdiplomás értelmiségi, de legalább feketeöves karatés villamosmérnök. Legyen gazdag és magával szemben spórolós, mindent rám költsön. Legyen sok barátja, de ne járjon el hozzájuk, legyen mindig a családdal. Vicceltem, fiú vagyok, de tőlem kb ezeket várták el 25 évesen. Abbahagytam a párkeresést, mert már kezdtem skizofrén lenni az ellentmondó elvárásoktól. Pfff. A robotnők mikor terjednek már el? 41 vagyok, szeretnék normális párt találni végre, akiben van empátia.
2022. júl. 30. 07:56
 8/10 anonim ***** válasza:

Legyen figyelmes

Hajlandó legyen áldozatokat hozni

Ne szórja a pénzt felesleges dolgokar (nem fontos hkgy gazdag is legyen, de közö kasszához tudatos ember kell)

Szeressen, feltételek nélkül

Én is szeressem

2022. júl. 30. 08:58
 9/10 anonim ***** válasza:
Legyen humoros és komoly
2022. júl. 31. 16:01
 10/10 anonim ***** válasza:

Romantikus, humoros de mégis komoly (tehát tudja hol a határ), családcentrikus, megbízható.

23/L

2022. szept. 14. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!