Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy közös kirándulás jó első...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy közös kirándulás jó első randinak?

Figyelt kérdés
Konténeres teherautót vezetek, és arra gondoltam, hogy a kiszemeltet elhívnám randizni úgy, hogy közben fel le rakosgatnám a konténereket, és utaznánk, szép helyeken járnánk, beszélgetnénk. Van klíma meg lenne hűtött enrgiaital, víz, benzinkúton kávé, kaja, ilyesmi. Ha megunna, kiraknám valami busznál vagy vasútállomáson, de haza is vinném szívesen a végén, ha a kocsi befér az utcába. Mi a véleményetek?
2022. júl. 28. 11:02
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
84%

Csodálatos!

Te normális vagy?

2022. júl. 28. 11:05
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Első randin én nem szívesen ülök be egy idegen autójába. Sokadik randinak viszont miért ne?
2022. júl. 28. 11:06
 3/14 anonim ***** válasza:
76%

Első randinak semmiképp. De sima randinak sem.

Eleve nem ülnék autóba más mellé első randin nőként. A benzinkutas kaja szánalom. És olyan programra se mennék, ahol a másik féltől függ, hogy mikor léphetnék le

2022. júl. 28. 11:07
 4/14 anonim ***** válasza:

Ez párkapcsolatban lehet jó buli, első, sőt második, de még harmadik randira sem lennék hajlandó rá. Egyrészt, mi az, hogy majd valahol kiraksz? Mint az útszéli riherongyot. Másrészt, mire fel lenne meg a bizalom, hogy egy járműbe furikázzak veled órákat? Aztán, ha egy elhagyatott részen alám nyúlsz, akkor én leszek a hülye, mert beszálltam egy idegen mellé.

Első randi szigorúan saját város, emberek között, ismert terepen, ha van rá mód, akkor egy sétával, kávéval/fagyival egybe kötve. Semmiképp nem helyhez kötve, egy idegennel, idegen terepen.

2022. júl. 28. 11:17
 5/14 A kérdező kommentje:
Ismerjük egymást a hölggyel régóta, meg beszéltünk is sokat, csak még nem találkoztunk úgy, hogy kimondottan randi lett volna. Ezt mondjuk az elején kellett volna jeleznem.
2022. júl. 28. 11:22
 6/14 anonim ***** válasza:
0%

Inkább bérelj egy hétvégére valami menőbb autót. Nem kell százezrekért Ferrarit, nem azt mondom. De mondjuk egy szép 6-os Mazdát, légkondival, bőr belsővel, na szóval legyne egy kényelem, komfort érzete a nőnek. Aztán azzal menjetek le valami jó helyre, vízpartra.

De ne konténerszállítóval :D

2022. júl. 28. 11:27
 7/14 anonim ***** válasza:

Én kíváncsi lennék rá!

légy oly szíves írd meg, hogy sikerült e, belement e, és ha igen mit szólt hozzá.

2022. júl. 28. 11:31
 8/14 A kérdező kommentje:
Ez egy 250 lóerős hathengeres Mercedes, szóval nem egy vacak IFA mondjuk.
2022. júl. 28. 11:32
 9/14 anonim ***** válasza:
Ha régóta ismered a lányt, még az is lehet, tetszene neki az ötlet.
2022. júl. 28. 11:42
 10/14 anonim ***** válasza:
Ezt amúgy kapcsolatban lévő férfiak szoktàk ezt csinàlni , startnak kicsit meredek - de ez csak egy vélemény
2022. júl. 28. 11:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!