Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ezt mondta: Vendégem vagy egy ........-i kirándulásra, azt hogy érthette?
Úgy értem, volt egy első, ismerkedős randink. Beszélgettünk, és én egyik magyarországi nagyvárosunkra mondtam, hogy még nem voltam ott, erre mondta, hogy akkor vendége vagyok egy városnézős kirándulásra az adott városban.
Ilyenkor hogy van, hagyjam, hogy ő fizessen? Tudom, nem ez a legfontosabb, de nem tudom, hogy kezeljem.
Amúgy rokonszenves, helyes férfi, 28 éves.
N/25
Jaj siman.
Engem is vittek mindenhova cserébe a szexert csak.
Illetve adott eselyt a srac annak is hogy tobb lesz koztunk.
Soha egy centet se kért tolem neki lett volna égő. A srac jol áll nagyon nem szorul a nők apro csepro pénzere. Tankolni is képes.leszarja ha szallodat is kell fizetni.
Itt szállodáról nincs szó, reggel mennénk, este jönnénk.
Anyagilag nem izgat, hogy áll, multinál mérnök, egy éve ért véget egy több éves kapcsolata. Nagyon jól telt a randi, és annyira adta magát, hogy nézzük meg együtt azt a várost.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!