Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek hogyan fizessünk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hogyan fizessünk az étteremben ebben az esetben?

Figyelt kérdés

Felajánlottam, hogy megmutatom a kedvenc éttermemet a páromnak, másfél órányira van a város Budapesttől, az én kocsimmal megyünk így én tankolok. Összesen kb: 200km A számlát hogyan rendezzem? Én fizessem mert én találtam ki a programot?

Ő jobban áll anyagilag, így nem nagyon szokott engedni fizetni, én még tanulok egyetemen, ő 3 évvel idősebb nálam. 21L

2020. márc. 15. 14:29
 1/9 anonim ***** válasza:
97%
hagyd őt fizetni. Egy komoly kapcsolatban ez egyszerűen nem gond.
2020. márc. 15. 14:32
 2/9 anonim ***** válasza:
57%
Mindig a meghívó fél fizet.
2020. márc. 15. 14:40
 3/9 anonim ***** válasza:
52%
A meghívó fél fizet.
2020. márc. 15. 14:50
 4/9 anonim ***** válasza:
30%

Hú...na az ilyen femináciktól mentsen meg az Isten!

Kapcsolatban MINDIG a FÉRFI fizet!

Más kérdés, ha férfiprosti, csóró, vagy céges ügyfél.

2020. márc. 15. 14:53
 5/9 anonim ***** válasza:
59%

Én ezt sose értettem. Ha már valaki a párod, akkor hogyhogy nem tudtok ilyen egyszerû dolgokat megbeezélni?

Off: ha lenne benneted egy szemernyi felelôsség, nem mennétek étterembe. Meg sehova se ahová nem feltétlenül muszáj.

2020. márc. 15. 15:51
 6/9 anonim ***** válasza:
83%

Most nem azert de 200 km-t menni egy etteremert...

Nem eppen normalis.

Arrol mar nem is beszelve, ha ilyen szinten nem vagy eleresztve anyagilag, hogy a benzinpenzt is fel kell hoznod, akkor miert kell ezt eroltetni?

Miert nem lehet elmenni moziba, vagy egy cukraszdaba/ kavezoba?

Persze, most a jarvany idejen nyilvan ez nem aktualis, de normal esetben igaz a mondas: addig nyujtozkodj ameddig a takarod er.

2020. márc. 15. 15:59
 7/9 anonim ***** válasza:

ha felajánlja magától, akkor fizetheti ő az egészet, de szerintem mehet felesbe.

Vagy nemtom,kérdezz rá, hogy "szerinted hogy legyen a fizetés?" És akkor kész. Máris amilyen választ ő mond, azt elfogadhatod.

2020. márc. 15. 16:03
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Beszéljétek meg. Az meg, h mindig a férfi fizet.... Na halljátok, ti nemtom honnét szedtétek ezt....
2020. márc. 15. 17:32
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj de ezt nőként írom hogy röhejes. Ha "megnutatod" neki a kedvenc éttermed, az kb annyi mintha megmutatnàd neki a kedvenc ruhaboltodat és elvàrod hogy kifizesse amit veszel. Vagy felezzetek mindent vagy hívd meg. 28N
2020. márc. 15. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!