Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogyan fizessünk az étteremben ebben az esetben?
Felajánlottam, hogy megmutatom a kedvenc éttermemet a páromnak, másfél órányira van a város Budapesttől, az én kocsimmal megyünk így én tankolok. Összesen kb: 200km A számlát hogyan rendezzem? Én fizessem mert én találtam ki a programot?
Ő jobban áll anyagilag, így nem nagyon szokott engedni fizetni, én még tanulok egyetemen, ő 3 évvel idősebb nálam. 21L
Hú...na az ilyen femináciktól mentsen meg az Isten!
Kapcsolatban MINDIG a FÉRFI fizet!
Más kérdés, ha férfiprosti, csóró, vagy céges ügyfél.
Én ezt sose értettem. Ha már valaki a párod, akkor hogyhogy nem tudtok ilyen egyszerû dolgokat megbeezélni?
Off: ha lenne benneted egy szemernyi felelôsség, nem mennétek étterembe. Meg sehova se ahová nem feltétlenül muszáj.
Most nem azert de 200 km-t menni egy etteremert...
Nem eppen normalis.
Arrol mar nem is beszelve, ha ilyen szinten nem vagy eleresztve anyagilag, hogy a benzinpenzt is fel kell hoznod, akkor miert kell ezt eroltetni?
Miert nem lehet elmenni moziba, vagy egy cukraszdaba/ kavezoba?
Persze, most a jarvany idejen nyilvan ez nem aktualis, de normal esetben igaz a mondas: addig nyujtozkodj ameddig a takarod er.
ha felajánlja magától, akkor fizetheti ő az egészet, de szerintem mehet felesbe.
Vagy nemtom,kérdezz rá, hogy "szerinted hogy legyen a fizetés?" És akkor kész. Máris amilyen választ ő mond, azt elfogadhatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!