Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randiznátok olyannal akinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randiznátok olyannal akinek nincs képe? Azt írta hogy nincs képe. Azt írta hogy sehol nincs képe. Lehet hogy nem akar képet küldeni valamiért? Interneten beszéltünk pár napot.

Figyelt kérdés
Azt írta hogy ő is tartós kapcsolatot keres. De mégis írja hogy ezt meg azt csinálna velem.. én küldtem képet neki. Régóta szingli. Írtam neki hogy nekem fontos hogy lássam hogy hogy néz ki mielőtt találkozunk. Nem szokta magát fotózni azt írta.
2022. júl. 26. 19:45
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

#20 Persze, mert egy fótó sincs róla a neten. ELég hihető, Facebook, LinkedIn, Goggle profile fotó.

Akkor ne ismerkedjen online. Vagy hívja fel kamerával. Ha erre sem hajlandó, akkor kuka.

2022. júl. 27. 17:14
 22/27 anonim ***** válasza:

21.

Hogy aztán a túloldalon a kamuprofil mögött ücsörgő kőagyú trollok jókat röhögjenek rajta, a felvétel pedig már megy is a napikakira.

2022. aug. 1. 22:04
 23/27 anonim ***** válasza:

És ki nézi azt a szenny oldalt?

Mellesleg miért kerülne ki? Úgy értem, mi érdekes van abba, hogy egy hót átlagos pasit látnak.

2022. aug. 1. 22:13
 24/27 anonim ***** válasza:

23.

Ráphotoshoppolnak valami 'vicceset', a kikerülés oka pedig szimplán csak annyi, hogy 'nézzétek már, milyen ronda ember! Hogy merészel az ilyen egyáltalán csak kísérletezni az ismerkedéssel? Szánalmas!'

2022. aug. 1. 22:38
 25/27 anonim ***** válasza:
Értelmes ember nem nézi azt az oldalt. Mellesleg az oldal és az ott kommentelők csak saját magukat járatják le.
2022. aug. 1. 23:02
 26/27 anonim ***** válasza:
Kérdező! Randiztatok?
2022. aug. 2. 14:01
 27/27 A kérdező kommentje:
Nem.Azóta sem küldött képet.. nincs neki azt írja..
2022. aug. 2. 17:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!