Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek érdemes lenne ennél a lánynál próbálkoznom?
Egy munkahelyen dolgozunk, ő kb. 5 évvel fiatalabb nálam.
Soha nem beszéltem vele, csak köszönönünk egymásnak, de ő nekem nagyon-nagyon szimpatikus, és mindig is úgy éreztem, hogy egyformák vagyunk. Most pedig, miután megtaláltam a Facebook-profilját ez be is igazolódott, illetve ha a nevére rákerestem, akkor egy csomó Youtube-videót feldob, amihez kommentelt, és tök ugyanolyan, mint én.
Illetve például ugyanazokat a színeket szeretjük (legalább öltözködésnél), ő is szereti nagyon a macskákat illetve a filmeket és nagyjából ugyanazokat a zenéket... Illetve ő sem egy népszerű valaki, annak ellenére hogy nekem szinte "álom kategória" külsőre, ő egyáltalán nem népszerű lány, Facebookon gyakorlatilag 10 ismerőse van csak, és csak páran lájkolták azt az 1 képét. Nekem sincs több ismerősöm egyébként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!