Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 27 éves szűz pasi vagyok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

27 éves szűz pasi vagyok, ismerkedni szeretnék, van tippetek hol kezdjem? Bővebben lentebb.

Figyelt kérdés

Már írtam ki kérdést régebben, a válaszok fele kb. arról szólt, hogy ne legyek gyáva, továbbá biztosan ronda vagyok, meg írjak többet le magamról.

Most megteszem: budapesti vagyok, egyedül élek, diploma, jó állás, egzisztencia, továbbá nincsenek különösebb elvárásaim sem, szeretem, ha valaki kedves, humoros.. Szerintem én is ilyen vagyok.

Mielőtt megkérdezné valaki, hogy miért vagyok még szűz, a válaszom egyszerű: gátlásos vagyok. Tehát nem vagyok az a fajta, aki leszólít bárhol egy lányt. Hogy ez miből ered? Jópár éve megismerkedtem egy lánnyal, akivel majdnem szexre került a sor, amikor meglátta a farkam és elkezdett röhögni "Ez csak ekkora?".

Azóta eltelt évek alatt próbáltam elnyomni magamban a vágyat, az energiáimat másba fektettem inkább.

2010. szept. 22. 10:09
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Aranyosak vagytok!:)

Köszönöm a támogató levélkéket, jól esik, hogy akadnak még normálisan gondolkozó lányok-fiúk.

Végülis az is jólesik, hogy az egyik levélíró srác bevezetne a fiúszerelembe:)) Bocs, de inkább kihagynám, ha nem gond.

A beszólásra visszatérve, nehéz megfogalmazni, de úgy érzem, egy akadály van előttem, amit nem tudok átugorni. Viszont hülyeség egyedül a lány tapintatlanságát okolnom, erről én is tehetek.

2010. szept. 22. 13:08
 12/18 anonim ***** válasza:

A tanácsomat teljen őszintén és komolyan mondom!

Budapesten élsz, az a város a lehetőségek tárháza. Menj el egy férfikommunkációs tréningre! Nem olcsó, de az ilyen esetekben kell a segítő kéz, egy szakember, aki segít. Hihetetlennek tűnhet, de ennyi idősen is lehet változtatni a személyiségeden, de ez egyedül szinte lehetetlen.

2010. szept. 24. 19:11
 13/18 anonim ***** válasza:
járj edzeni nagyon jól növeli az önbizalmat,mert sok kis siker ér és ez jó:)
2010. szept. 24. 19:15
 14/18 anonim ***** válasza:

Sztem alázz le pár nőt mielőtt szexelsz, akkor megtanulsz bánni velük ha bunkók veled!

A gátlásaidat vezesd le agresszivitásba, csak ne vidd túlzásba a dolgot.

Amúgy hol végeztél?

2010. szept. 24. 19:45
 15/18 anonim ***** válasza:

Egyébként szerintem te nem pasi vagy, de most komolyan.

Pasi nem ír így mégha ledoktorált se!

2010. szept. 24. 19:47
 16/18 anonim ***** válasza:
miért is?
2010. szept. 24. 19:51
 17/18 A kérdező kommentje:

Pasi vagyok.. az edzésre visszatérve, nem látom értelmét, nem vagyok kövér, bár sovány sem. Inkább erős a testalkatom, széles váll, némi izom is fellelhető rajtam:) Hogy alázzak nőket? Nem, bocs, ez nem az én asztalom, ha ezen múlik a boldogságom, akkor ezt kihagynám.

Az ilyen férfikommunikációs és egyéb tréningekben meg nem hiszek, de ebbe kicsit beleásom magam, ki tudja..

2010. szept. 24. 20:26
 18/18 anonim ***** válasza:

Na én abszolút nem vagyok kompetens ebben a témában (25 évesen nem volt egy negyed pasim sem:), de örülök neki, hogy nem akarsz nőket alázni.

Viszont az ismerkedést szerintem ne kezdd a lényeggel (már akinek az, nekem pl. nem, de mind1): jó állás, egzisztencia. Persze számít, de sok lánynak ez fontosabb, mint h jó a humorod. Szóval sok a haszonleső nőszemély, nincs mit szépíteni, én a helyedben nem teregetném ki ezeket a lapokat.

Ha pedig nyitott vagy és valóban kedves és humoros, akkor minden esélyed meg van, h rád találjon a szerelem. :)

Remélem így lesz! Én szorítok neked. :)

2010. szept. 24. 20:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!