Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha napok óta nem jelentkezik, nem durva ha ezzel írok rá?
Kövezzen meg aki nem ért velem egyet, de én egyszerűen ezt nem tudom elfogadni, h valaki olyan elfoglalt legyen, h a napjában nincs 5 nyomorult perce, h a másiknak írjon.
A hét elején én írtam neki, majd gondoltam hagyom, rajta a sor. Napok óta nem jelentkezik (3-4 napja), pedig az utolsó randink is jól sikerült, valamint folyamatosan írtunk egymással, kifejtette, h mennyire az esete vagyok. Folyamatosan online, a képeimre is reagál, de írni nem ír.
Kicsit a türelmem végén járok, nem szeretem ha valaki játszmázik és majd esetleg akkor előránt ha unatkozik. Szeretnék ma ráírni, egy olyan mondattal, hogy “Szerintem eltelt már annyi nap, hogy ideje a kártyákat kiteríteni, nem gondolod? :)”. Szeretnék konkrét, egyértelmű, de nem bunkó lenni. Annyira nem fair amikor valakivel elhitetik hogy fontos a másiknak, majd szó nélkül eltűnik. Szerintetek?
Te biztos, hogy ne írj többet neki.
Aki válaszra se méltat amikor folyton a telon lóg, annak minek?
Na így azért már más a helyzet.
Hány éves?
Lehet hogy még agyilag nem sikerült neki felnőlnie. 😀 Már bocs hogy ezt mondom.
Ne írj neki, ő azt mondta hogy majd írni fog,innentől fogva semmi dolgod nincs jelen helyzetben.
Várj és ha nem ír akkor zárd le az egészet, így az elején jobb is mert később sokkal rosszabbul járnál érzelem ügyileg, bár tudom így sem a legjobb.
Láthatod hogy még mindig vannak meglepetések az életben. 😕
Én a helyében biztosan írtam volna, de inkább telefonon beszéltem volna veled, igaz én fiatalabb is vagyok tőle ezért lehet hogy más a gondolkodási módunk.
Én nyaraláson biztosan nem bírnák ki ennyi időt nélküled, inkább elhívtalak volna téged is nyaralni hogy mégjobban meg tudjuk egymást ismerni.
Várd meg még ezt a hónapot, aztán majd látod csinál e valamit?
2 randin vagyunk túl, a 3. is tervben volt, de nekem közbejött egy halaszthatatlan dolog és úgy egyeztünk meg, h pótoljuk. Utána is stabilan beszéltünk mindennap. Vagy ő írt, vagy én. Az utolsó randinak már 2 hete és ezen a héten “tűnt el”.
És ahogy én is írtam, nem tudom hogy az ilyen “emoji” dolgok mennyire lényegesek, csak gondoltam itt hagyom, hátha van jelentősége valaki szerint. Nem kell valakit ennyiből elkönyvelni. 😊
16, 17
Szerintem is igazatok van.
#16 - Nekem a nyaralás túl “intim” az ismerkedős fázisban, szóval ez alapból halott ötlet lett volna 😊 Viszont a többivel egyetértek, hogy legalább egy telefon. Akkor is ha nem akarja folytatni és inkább megmondja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!