Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 1 nő 5 éve visszautasított, most van értelme újra rápróbálni? változik az ízlés?
most láttam tinderen, 23 éves, én 28
kis településen élünk, egyetemre jár BP-re az elmúlt években, talán most végzett
bő 5+ éve ugyanazzal a busszal közlekedtünk, és mindig mintha bámult volna, egyszer mellé ültem és leszólítottam hogy aranyos
majd elfordult előre és nyomkodta inkább a telefonját, mint passzív üzemmód, mintha nem jönnék be neki
nyomot is hagyott viszont benne, mert a barátnőjével köv alkalommal rólam beszéltek, és hallottam h odasúgja h nem jön be
de azóta sok idő eltelt, én is másmilyen stílusú vagyok
neki viszont rengeteg lehetősége van ismerkedésre, mint vonzó fiatal lány, rengeteg követője, de nem helyben a kis létszám miatt
szerintetek érdemes rápróbálni ennyi idő után, változhat az ízlés vagy a felállás?
frizurám, ruhatáram is teljesen más
En csak magambol indulok ki: akit egyszer visszautasitottam, akar evekkel kesobb is, ha nem lett belole Zeuszi adonisz akkor nem valtozik a velemenyem mert nem az esetem. Se akkor, se most.
Ettol fuggetlenul megprobalni meglehet. Proba cseresznye :)
nem, az ilyen provokatív és nagyon buta incelek bosszantanak :)
mivel pontosan tudom, hogy a legjobb adoniszok is folyamatosan vissza vannak utasítva, megszólítasz egy tucatot, mire találsz valami értékelhetőt
ez így van, a legjobb képű barátaim körében is, és sok van
sok szép barátnőm volt, ameddig nagyvárosban éltem, jelenleg más a helyzet
nekem nincs nyomorom, köszönöm szépen :)
tökéletesen jól vagyok :)
nekem az ég világon semmi bajom
már rájöttem, hogy te itt próbálsz trollkodni, és azért próbálsz bosszantani, mert neked valami borzasztó rossz lehet valami :D
itt akarod megélni a frusztrációdat
sajnállak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!