Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha 1 nő 5 éve visszautasított,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha 1 nő 5 éve visszautasított, most van értelme újra rápróbálni? változik az ízlés?

Figyelt kérdés

most láttam tinderen, 23 éves, én 28

kis településen élünk, egyetemre jár BP-re az elmúlt években, talán most végzett

bő 5+ éve ugyanazzal a busszal közlekedtünk, és mindig mintha bámult volna, egyszer mellé ültem és leszólítottam hogy aranyos

majd elfordult előre és nyomkodta inkább a telefonját, mint passzív üzemmód, mintha nem jönnék be neki

nyomot is hagyott viszont benne, mert a barátnőjével köv alkalommal rólam beszéltek, és hallottam h odasúgja h nem jön be

de azóta sok idő eltelt, én is másmilyen stílusú vagyok

neki viszont rengeteg lehetősége van ismerkedésre, mint vonzó fiatal lány, rengeteg követője, de nem helyben a kis létszám miatt

szerintetek érdemes rápróbálni ennyi idő után, változhat az ízlés vagy a felállás?

frizurám, ruhatáram is teljesen más

2022. júl. 22. 19:42
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:

"szerintetek érdemes rápróbálni ennyi idő után, változhat az ízlés vagy a felállás?"

Erősen kétlem.

2022. júl. 22. 19:57
 2/29 anonim ***** válasza:
80%

"nyomot is hagyott viszont benne,"

Feltételezem, leginkább az erőszakosságod.

2022. júl. 22. 19:59
 3/29 A kérdező kommentje:

kretén vagy, csak rákérdeztem, mosolyogtam, ennyi konkrétan...

vagy téged mindig leszólítanak? itt eléggé ritka a nyílt kezdeményezés

2022. júl. 22. 20:03
 4/29 A kérdező kommentje:

miért kétled?

2022. júl. 22. 20:04
 5/29 anonim ***** válasza:
44%

Hű, azt mondod valakire aranyos mennyire erőszakos vagy!!!!

Bezzeg az LMBTQ smàrol az utcán az PC

2022. júl. 22. 20:05
 6/29 anonim ***** válasza:
66%
#2nel ment, a kretènnek
2022. júl. 22. 20:05
 7/29 Rodi91 ***** válasza:
65%

Szerintem érdemes lehet megoróbalni, 5 év nagyon sok idő. Lehet ő már nem is emlékszik erre. Mindenesetre veszteni valódi nincs vele.

30N

2022. júl. 22. 20:18
 8/29 A kérdező kommentje:

biztosan emlékszik, mert miután leszólítottam, ilyet nem felejt el az ember, hiszen én sem felejtettem el, továbbá rá is írtam facebookon, ott lesz az üzenet felette, de arra nem írt vissza semmit akkoriban :D

továbbra is nagyon szép lány

én is egyetértek, mért ne változhatna az ember?

én is rengeteget változtam

2022. júl. 22. 21:02
 9/29 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem ne eröltesd
2022. júl. 23. 05:56
 10/29 A kérdező kommentje:

mert? indok?

2022. júl. 23. 16:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!