Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ázsiai ferfiak mennyire jönnek be nektek?
Figyelt kérdés
2022. júl. 19. 21:55
1/9 anonim válasza:
Ez rettentően tág fogalom, amúgy vannak köztük nagyon jóképűek.
A nyálas, lányos kinézetű Kpop énekesek például szörnyűek.
Úgy alapvetően nekem nem kéne ázsiai pasi komoly kapcsolatra.
3/9 anonim válasza:
Alapból bejönnek, max a tipikus közösségi médiás ázsiai férfi szépségideál nem jön be (tinifiús, plasztikátott arc még 30 évesen is, hófehér bőr, ami még az én vámpírszerű sápadtságomnál is fehérebb, stb)
5/9 anonim válasza:
Szerintem vannak vonzó azsiai férfiak, nekem leginkább a japánok tetszenek. De nem az ilyen médiában szereplő nőnek kinéző fiúk, hanem a tényleg férfias, idősebb japán férfiak.
6/9 anonim válasza:
Az én kedvenc kutyafajtám a westie highland white terrier.
8/9 anonim válasza:
Semennyire. "Zavar" a szemük, ez van.
9/9 anonim válasza:
Van, aki nagyon, mikor pl kijött az Útvesztő című film, akkor eléggé tetszett abban az ázsiai csávó. Mondjuk azóta nem tudom, hogy néz ki, de abban ott volt.
De köztük is van ronda, ugyanúgy, mint a kaukázusiak között. Gimiben volt ázsiai osztálytársam akinek tetszettem is, de ő nekem nagyon nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!