Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A lányoknak miért ennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányoknak miért ennyire uniformizáltak az igényeik?

Figyelt kérdés

Tehát lehetőleg nézzen ki úgy mint Chris Hemsworth, ha nem akkor meg nagyon sokat várnak személyiség terén, tenyerén hordozzák őket stb.

Ez evolúciós cucc?

2022. júl. 19. 13:51
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

10

“ akkor vagy okos vagy, vagy kedves, vagy humoros, nem? ”

Összejön de nem értékelik mert nem párosul olyan külső hozzá.

2022. júl. 19. 14:33
 12/26 anonim ***** válasza:
81%

11:

Akkor mégsem vagy okos. Sok egyetemi oktatónak az az egyetlen szexepilje, hogy "okos", ezért tetszik a lányoknak/nőknek. Már ha te valódi tudásra gondoltál tudás alatt és nem egy felületes Kiskegyed magazin triviára.

2022. júl. 19. 14:37
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Hagyjuk már az evolúciót, komolyan, miért kell szinte vallásosan idecitálni folyamatosan? Csak bánj normálisan a másikkal és ne úgy kapaszkodj az emberi kapcsolatokba, mint valami mentőövbe. Menj ki kicsit levegőzni.
2022. júl. 19. 14:37
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

Ezzel a kérdéssel degradálod az összes nőt.

Ez szép belsőre vall?

Amikor valaki szerelmes, annak igénye van arra, hogy a tenyerén hordozza a párját. Belső, emocionális igénye,érted? Ugyanúgy ahogy pl.egy anya sem azért dédelgeti a kisgyerekét, mert uniformizáltak a gyerekek és a gyámügy igényei, hanem mert SZERETI és neki is ugyanúgy igénye van arra hogy kifejezze a szeretét a kisbabája felé, ahogy a babának igénye van az anyai szeretetre.

Te ezt teherként és elvárásként tekinted,vagyis nem érted a szeretet és a szerelem mechanizmusának lényegét.

Ez szép belsőre vall?

2022. júl. 19. 14:38
 15/26 anonim ***** válasza:
87%

"Ha persze azért csúnya gonosz a belső mert ilyen kérdést mertem kiírni ugye?"

Magad írtad, hogy a lányok elvárják a megfelleő személyiséget és hogy törődjenek velük. Nyilván te eznek híján vagy, ha kifogásolod mint valami hatalmas elvárást.

Még mindig nem értem, minek is kéne lenni olyannal, aki tesz ránk magasról és nem megfelleő a személyisége.

Ezek az őrületes női elvárások! :D :D

2022. júl. 19. 14:44
 16/26 A kérdező kommentje:

14

“ Ezzel a kérdéssel degradálod az összes nőt.”

Én szeretem az igazságot, gyakran sajnos nehéz róla úgy beszélni, hogy közben valakik imázsát ne vonja kétségbe.

“ Ez szép belsőre vall?”

Az igazság keresése milyen belsőre vall?

“ Amikor valaki szerelmes, annak igénye van arra, hogy a tenyerén hordozza a párját. Belső, emocionális igénye,érted? ”

Addig a pontig amíg kölcsönös és oda-vissza megy. De amikor egyik félnek többet kell beletennie, mintegy kompenzálnia kell valamiért, az nagyon káros és rosszat tesz a személy önbecsülésének és érzelmi biztonságérzetének. Magyarán morálisan nem helyes. Én pedig szeretem a moralitást.

“ Te ezt teherként és elvárásként tekinted,vagyis nem érted a szeretet és a szerelem mechanizmusának lényegét.”

Nem teher, ameddig kölcsönös és egyik félnek nem kell többet adnia mint amennyit visszakap addig oké is.

A kérdésemmel pont arra utaltam, ha nem nézel ki úgy mint Chris Hemsworth akkor bizony sokkal többet kell adnod mint amennyit visszakapsz.

Ez szép belsőre vall a nő részéről?

2022. júl. 19. 14:46
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

Ha te nem vagy hajlandó beletenni semmit akkor mit vársz el?

Az az igazság, hogy ha te nem vagy hajlandó jól banni valakivel, akkor te sem várhatod el.

Chris Hemsworth-ről meg igazán leszadhatnál mert nagyon óvodas iq-ra vall.

És már többször feltették a kérdést, amit mindig kikerülsz mint a forró kását!

Miért legyünk együtt valakivel aki külsőre és belsőre is nulla és leszar minket?

Nem válaszolsz, sunyi vagy ez szép belsőre vall?

2022. júl. 19. 14:50
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

De látom, hogy ez csak egy újabb incelkérdés, szóval a te szintedre lemenve :

Ha nem nézel ki így mint Chris Hemsworth ne olyan csajokkal akarj smúzolni akik úgy néznek mint Natalie Portman. A csúnya csajoknak kissebbek az igényeik.Ennyire egyszerű.

2022. júl. 19. 14:56
 19/26 anonim ***** válasza:
89%

Nekem nagyon durván magas elvárásaim vannak belső tekintetében. Külsőre kevésbé, a tipikusan mások által jó pasinak tartott srácok ritkán jönnek be igazán. Persze számít a külső, de szerintem szubjektív. Tetszett már kövér srác meg vézna is. Meg alacsony is. Jelenleg egy teljesen átlagos kinézetű barátom van mások szerint, de nekem nagyon bejön. Naponta többször szexelünk, gyakran kezdeményezek. Ja és minden belsővel kapcsolatos elvarásomat túlteljesíti. Pedig itt elégetnétek, ha leírnám őket.

Boldog, kiegyensúlyozott kapcsolatunk van, szeretjük egymást.

2022. júl. 19. 15:00
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
Valójában ez nem igaz. Ahány nő, annyi karakter. Ha senkihez sem tudsz illeszkedni, akkor veled van baj.
2022. júl. 19. 15:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!