Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy, milyen szovegel lehet csajozni?
nem tudok csajozni, mert egyszeruen nem tudok.. pedig van kiszemeltem, de nem tudom h adjam tudtara h tobbet szeretnek mint baratsag.. msnen szerintem gaz, de mikor kettesben vagyunk nemtudom mit csinaljak.
16/f

ne parázz, köszönsz... és meg kérdezed hogy rá e ért valamikor... meg hogy el jönne e veled valahova... és akkor gondolom jobban fog kérdezgetni meg nem tom... kezdj el vele besz.. és a többi megy magától... ha nincs semmi témád.. akkor kérdezd meg tőle hogy miről szeret beszélgetni... (Y) vagy nem tom... légy kreatív.. de ne várj mert mindig akkor van a problem...
16/F

AAAAA utolsó, made my day! :D
Amúgy ne parázz, ha kettesben vagytok (bizony, másképp nem megy) kérdezd meg tőle, hogy lenne-e kedve elmenni sétálni valahová. Közeli parkba, városba, térre, tökmindegy. Közben meghívod egy pizzára, üdítőre. Próbálj humoros lenne, értelmesen beszélgetni vele. Bátorság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!