Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randiznal- e tovább olyan pasival,akivel ugyan negyedik randin történik meg,de az egész egy szopatas? Tehát első intim együttlétnel szopat. Majd másodiknal is,de úgy,hogy leül a kanapéra és leveszi a nadrágját, ott ül a kanapén és azt mondja,hogy
Ezt a csávó írta ki, akinek ez a vágya, hogy szopasson meg análozzon, míg beléd nem szeret.
Ott rontjátok el a kamukat, hogy a nőknek nem adtok saját akaratot, szavakat még a képzeletetekben sem. Valaki előkapná a farkát, hogy szopjam le, röhögnék és mennék haza.
Ja, és nem tudom, miért hiszi, hogy ha nőnek adja ki magát, és leírja, hogy az anál nem fáj, akkor nem fog fájni.
"Anális előtt semmi izgatás és felkészülés nem volt ott,és nekem még azelőtt soha nem volt. Első alkalom. És miért nem fájt? Ennyire profi biztos. "
KAMU
Vagy épp annyira kicsi a farka,és azért nem fájt.
Semmi köze ennek a kérdésnek a többihez. Nekem ez nem fer bele, az ilyen nem férfi a szememben. Háromszor történt ez vele, nem lesz negyedik
Attól férfi neked valaki, h nem őnmagát nézi 🤣 aztán mégis leszopod csak úgy.
Idióta vagy. Ha Te vagy a múltkori ilyen pasi akkor meg szánalmas, menyj inkabb kvzni.
N 30
17*
Mellesleg dugasd magad segbe aztán ha élvezed elvárhatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!