Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem gyanús ez a férfi egy kicsit?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem gyanús ez a férfi egy kicsit?

Figyelt kérdés

Van egy férfi akit a munkahelyemen ismertem meg. Én pincérnőként dolgozom az egyetem mellett ő pedig egyik nap ott volt és egyből megkérdezte a nevemet és bekövetett instagrammon. Elkezdtünk beszélgetni ő pedig egyre többször jött az étterembe amikor dolgoztam. Tegnap volt az első randink egy étteremben. Kaptam virágot és csokit is tőle. Ami nekem nagyon furcsa volt az egészben az az hogy egy nő az összes storymat megnézte instagrammon, utánanéztem és követik egymást. A randin rákérdeztem hogy ki ez a nő hiszen furcsanak talátam hogy az amúgy teljesen üres insta oldalamat nézegeti ( 200 követőm van, ismerős mind és soha nem posztolok képeket csak sztorikat)..Azt mondta hogy ő az ex barátnője..és hogy 5 hónapja szakítottak. Ezt el is hittem viszont egyre több “érdekes” dolog van. Pl naponta csak egy két szó erejéig írt, aztán mindig hirtelen elköszön. Eddig mindig instán beszéltünk most viszont whatsappon írt pedig tudja hogy nem is használom azt az alkalmazást, csak egyetemi dolgokra. És a randin csináltam egy képet a helyszínről és viccesen mondtam neki hogy ezt ki kellene tenni sztoriban viszont “mivan ha látja az ex baratnő”..erre az volt a válasza hogy őt nem muszáj megjelölnöm a képen.

Nektek nem furcsa ez a történet? Kezdek többet érezni iránta és félek hogy csalódás lenne a vége…

2022. júl. 15. 18:33
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%
Hát beszélj a lánnyal!
2022. aug. 3. 19:03
 22/23 anonim ***** válasza:
ja, beszélj vele
2022. aug. 4. 10:34
 23/23 anonim ***** válasza:
49%
Nyissál meg fele egy kommunikációs kanálist azzal a bulkesszal.
2022. aug. 4. 22:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!