Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem gyanús ez a férfi egy kicsit?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem gyanús ez a férfi egy kicsit?

Figyelt kérdés

Van egy férfi akit a munkahelyemen ismertem meg. Én pincérnőként dolgozom az egyetem mellett ő pedig egyik nap ott volt és egyből megkérdezte a nevemet és bekövetett instagrammon. Elkezdtünk beszélgetni ő pedig egyre többször jött az étterembe amikor dolgoztam. Tegnap volt az első randink egy étteremben. Kaptam virágot és csokit is tőle. Ami nekem nagyon furcsa volt az egészben az az hogy egy nő az összes storymat megnézte instagrammon, utánanéztem és követik egymást. A randin rákérdeztem hogy ki ez a nő hiszen furcsanak talátam hogy az amúgy teljesen üres insta oldalamat nézegeti ( 200 követőm van, ismerős mind és soha nem posztolok képeket csak sztorikat)..Azt mondta hogy ő az ex barátnője..és hogy 5 hónapja szakítottak. Ezt el is hittem viszont egyre több “érdekes” dolog van. Pl naponta csak egy két szó erejéig írt, aztán mindig hirtelen elköszön. Eddig mindig instán beszéltünk most viszont whatsappon írt pedig tudja hogy nem is használom azt az alkalmazást, csak egyetemi dolgokra. És a randin csináltam egy képet a helyszínről és viccesen mondtam neki hogy ezt ki kellene tenni sztoriban viszont “mivan ha látja az ex baratnő”..erre az volt a válasza hogy őt nem muszáj megjelölnöm a képen.

Nektek nem furcsa ez a történet? Kezdek többet érezni iránta és félek hogy csalódás lenne a vége…

2022. júl. 15. 18:33
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Majd írd le ha kiderül valami 🍿
2022. júl. 18. 11:47
 12/23 anonim ***** válasza:
87%

“mivan ha látja az ex baratnő”..erre az volt a válasza hogy őt nem muszáj megjelölnöm a képen."

Nem vállal fel, ezért nincs rá szükséged.

2022. júl. 18. 12:23
 13/23 anonim ***** válasza:
91%

Egy randi után szerintem még nem kell senkit felvállalni. Szerintem ez a normális, hisz még bárhogy alakulhat. Nekem az volt kellemetlen, amikor az egyik udvarlóm már első randin fűnek-fának bemutatott... Kiposztolni szerintem pont ugyanez.

Igen, lehet, hogy nem ex az a barátnő és a pasid foglalt és hazudik neked. És lehet, hogy szimplán nem tudja lekoptatni és konfliktuskerülő. Mert azért vannak nagyon zűrös vagy szakítás után is nyomozgatós, féltékeny exek, akik nem akarják elengedni a volt párjukat, hanem csakazértis reménykednek és mindent bevetnek a hízelgésen át a bosszúig. Ha nagyon böki a csőrödet, hát írjál a csajnak, miért nézeget, csak akkor lehet, magadra szabadítod :)

2022. júl. 19. 07:47
 14/23 NTBS ***** válasza:
100%
De, igen.
2022. júl. 26. 14:35
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Folytatása a sztorinak?
2022. júl. 26. 14:37
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Van valami azóta?
2022. júl. 26. 23:28
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Én ráírnék az "ex"-re. Igen, sajnos "érdekes"...
2022. júl. 27. 01:17
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem közük van még egymáshoz. Nekem is gyanus lenne. Futottam bele hasonlóba. Csak nekem 3 hónap után esett le. Lemondta a randit, hogy otthon szeretne maradni, mert beteg. Gondoltam meglátogatom, de nem szólok neki. Nem volt otthon a kocsija. Gondoltam vàrok. Délelőtt 11 kor értem oda. Este 6ig vártam egy padon ülve, hívtam, írtam, semmi reakció. Majd hazaért. Egy nővel kéz a kézben. Ültem tovább olyan 10-15 percet. Azt sem tudtam mi van. Majd írt. “ Elaludtam ne haragudj! Nagyon lefáraszt a betegség! Holnap este nem jössz át?” :))) Utána lefotóztam a kocsiját, majd elküldtem neki , hogy mindent tudok. Majd letiltottam.
2022. aug. 3. 13:58
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Mi történt azóta kérdező?
2022. aug. 3. 14:44
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
nofene
2022. aug. 3. 15:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!