Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szörnyű ember vagyok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szörnyű ember vagyok?

Figyelt kérdés
(24/N vagyok) A választ tudom: igen. Az van, hogy elkezdtem beszélgetni valakivel társkeresőn, és eléggé szimpatikusak voltunk egymásnak, sokat beszélgettünk, eléggé tetszett nekem ő (30F). Azonban valaki mással közben lebeszéltem egy találkozót, amit végül nem mondtam le. Ezzel a valakivel össze is jöttem egy rövid ideig (már szakítottunk), viszont a másik férfinak nem mondtam ezt el, továbbra is beszéltünk. A mai napig. Szarul érzem magam miatta. Szerintetek szakítsam meg vele is a kapcsolatot? Mert ez így nagyon csúnya dolog volt részemről, tudom hogy nem lehet már belőle semmi.

2022. júl. 14. 20:44
 1/9 anonim ***** válasza:
93%

Szinte nincs olyan akinek ne lennének talonjai. A 30 asnak sem biztos hogy te mint egyetlen nő lennél csak a foldon. Pláne igy hogy egy egész kapcsolatot le lehet kozben mással zavarni amig ő csak a csetelésig jut egy nővel.

Akinek senkije nincs az személyes vizekre evez es nem sokat tököl.

2022. júl. 14. 20:48
 2/9 anonim ***** válasza:
91%
Abszolút NEM vagy szörnyű. A 30-évessel még nem kötelezted el magad, tehát az, hogy mással is randizgattál (de már szakítottál) nem jelent semmit. Ne gyötörd magad.
2022. júl. 14. 21:33
 3/9 anonim ***** válasza:
59%
Hányok ettől az egész mai húspiactól.
2022. júl. 14. 23:51
 4/9 anonim ***** válasza:
0%

Mai világban ez simán elmegy

Akkor lettél volna szörnyű ha ezt 3pasival csinálná szimultán!

Amúgy én szívesen megismernelek, fétis kapcsolat?

2022. júl. 15. 04:27
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
A másikat nem is láttad élőben még? Lehet nem is tetszene és olyan miatt idegeskedsz amin nem is érdemes. Az meg simán lehet hogy neki van melletted még 5. Pláne ha ennyi ideig nem is akart látni. Nem vagy neki elköteleződve. Aki sokáig töketlenkedik, annak oka van.
2022. júl. 27. 19:53
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Ez megközelítés kérdése. Az én szememben ez nem "szörnyű emberre" jellemző, hanem csak szimplán emberekre jellemző viselkedésforma. Azonban teljes mértékben elvtelen és ezért sajnos számomra szörnyű.

Egyébként, kb. mindenki így működik, szóval a partnereid is így viszonyulnak/fognak viszonyulni hozzád. Kb. mindenki tart talonban embereket, ego, lehetőségek, vagy épp a sajnálat miatt. Az, hogy "elvek" és "érzelmi felelősségvállalás" nem jellemző az emberekre, mert felnőttként is mindenki egy tini marad sajnos, csak több pénze és ismerkedési lehetősége van. Amúgy engem, személy szerint, teljesen lelomboz, hogy ez így működik: hogy mindenki csak csapong jobbra-balra, és nem lehet egy elvekben megegyező, tiszta érzelmi lapokkal játszó személyt találni.

Szerintem, meséld el neki, hogy mégis mi történt valójában, mert a reakciójából sok minden kisülhet még. Ne magadon ítélkezz, hanem csak játssz tiszta lapokkal a továbbiakban, és hagyd meg neki a döntést, hogy szeretné-e tartani veled a kapcsolatot. Lehet, hogy elfogadja a dolgot és akkor legalább egy megértő emberre találtál személyében, viszont ez esetben kezdj el elveket építeni magadban és ne csapongj a jövőben, még ha az egyszerűbb megoldás is. Ha viszont megharagszik, akkor ez van, tanulj belőle és a későbbiekben viselkedj érettebben.

2022. júl. 27. 21:28
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

21:28 vagyok.

31F, ha ez számít.

2022. júl. 27. 21:30
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem tartalak szörnyűnek egyáltalán. Ez most így alakult, de ha meg pl a 3O-assal nem beszélgetnél tovább akkor ennek nem is lenne jelentősége. Ne érezd magad rosszul, nem csaltál meg senkit vagy ilyenek. Amúgy is a férfiak (és más nők is) szokszor csinálnak ilyeneket. Persze aztán már ha komoly kapcsolatban élsz vele, akkor ne.

27 (nő)

2022. júl. 28. 09:02
 9/9 NTBS ***** válasza:
100%
Szerintem nem vagy szörnyű. Semmi nem tiltja, hogy több férfivel beszélgess. Ne agyald túl.
2022. júl. 28. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!