Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mikor kell egy csajt megérinte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor kell egy csajt megérinteni, hozzáérni.....?

Figyelt kérdés

Mikor fogjam meg a kezét? Mikor karoljam át? Mikor csikizzem meg vagy adjak neki puszit, csókot?

Stb. stb.

2022. júl. 14. 12:56
 1/8 anonim ***** válasza:
77%

De édes vagy!

Ennyiből nem tudjuk. Több dolog kellene, mióta ismered, randiztatok-e már korábban, mennyire vagytok közel egymáshoz bla bal

2022. júl. 14. 14:10
 2/8 anonim ***** válasza:
91%

Második randin már megfoghatod a kezét ha sétáltok és nwm csak 2 órás randik voltak

Második randi vegen csok, ha jo volt

2022. júl. 14. 14:25
 3/8 anonim ***** válasza:
93%

Tudom, hogy ilyenkor mindenki vár egy általános szabályt, de erre NINCS.

Én pl. 27 évesen még mindig utálom, ha bárki megfog, még ha az illető tetszik, akkor is. Számomra az érintéshez is kell egy bizonyos szintű ismerettség, ami tudom, hogy sokaknak nem fér bele, ezért elfogadom ha valakit ez zavar.

Vannak viszont nők, akik simán engednek mindent, és van az átmenet is. Szóval, ez az adott hölgytől függ. Szerintem lehet érezni, ha nyitott rád.

De ha nem vagy biztos benne, próbálkozz, állj közel hozzá, egyre közelebb. Nálam már az is intő jel, hogy elhúzódom, és a pasik ebből kapcsolnak. Ha nem húzódik el az jó.

2022. júl. 14. 14:29
 4/8 anonim ***** válasza:
91%
Nem kell, lehet. Amikor szeretnéd, és ő megengedi.
2022. júl. 14. 15:23
 5/8 anonim ***** válasza:
96%

Amikor úgy érzed, hogy ő is megengedné, szívesen fogadná, de ez nehogy az első randin, szex után legyen.

Ne vedd rossz néven, ha esetleg elhúzódik. Ez azt jelenti nála, hogy még korainak tartja. Próbálkozz később.

2022. júl. 14. 15:52
 6/8 anonim ***** válasza:
97%
Soha ne csikizd meg! A világ legrosszabb érzése. Legalább is nekem az, amíg nem tudod, hogy neki milyen, addig ne próbálkozz vele.
2022. júl. 14. 18:12
 7/8 anonim ***** válasza:
47%
Szex után már átkarolhatod és a kezét is megfoghatod.
2022. júl. 14. 20:18
 8/8 anonim ***** válasza:
41%
A kérdező reakcióját a hetes válaszolora csak én nem értem?
2022. júl. 15. 06:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!