Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Elso randin szoktak csokolozni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elso randin szoktak csokolozni? Vagy a kezet megerinteni lehet?

Figyelt kérdés
22 eves no vagyok, levelezek egy ferfival par napja. Meg alig ismerem. Kavezoban fogunk randiznii.
2018. ápr. 7. 13:42
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
10%
Szoktak. Egyik lány konkrétan lecseszett, hogy mi az hogy neki kell kezdeményezni. Általában a nők elvárják az első randin a csókot.
2018. ápr. 7. 13:50
 2/14 anonim ***** válasza:
96%
Soha nem az fogja meghatározni egy kapcsolat kialakulását, hogy mikor van szex. A barátommal tinderen ismerkedtem meg és egyéjszakás miatt találkoztunk, de egymásba szerettünk. Ezzel szemben volt olyan is, hogy hetekig találkozgattunk szex nélkül, mégsem lett szerelem valamelyik fél részéről. Inkább ne görcsölj ezen, majd alakul minden, ahogy kell.
2018. ápr. 7. 13:55
 3/14 Diavolino44 ***** válasza:

Erre nincs szabaly, s ne kovess semmifele szokast. Ez toletek fugg, bar leginkabb a ferfitol. Mert ugy van ahogy az elso irja, hogy ennyi “ramenosseg” legyen mar a ferfiban, hogy kezdemenyezi a fizikalitast.

Nokent ha nem akarod, finoman lehet jelezni, mondod, pl hogy tul korai, de utana erdemes atvenned a beszelgetes iranyitasat, mert ha egy ferfi elhatarozza, hogy cselekedni fog, s visszautasitast kap, az elegge lelombozo, s aterzekeli, hogy ebbe erdemes-e tobb energiatfektetni, vagy sem. Viszont ha beszelgetes szintjen erzekelteted, hogy amugy minden rendben, csak tenyleg korai, ugy a srac is kapcsolni fog, hogy van kolcsonos szimpatia, csak meg verbalis szinten.

2018. ápr. 7. 14:08
 4/14 anonim ***** válasza:
Ha megkedvelem az első találka alapján és látom rajta hogy kölcsönös, akkor minél többet keresem a fizikai érintkezést is. Csók szinte mindig volt az első randikon nálam, bár lehet én vagyok túl rámenős. Ha nincs az se baj, meg érezni fogod hogy megvan-e a vonzalom, semmi nem kötelező de mindent szabad, ha mindketten akarjátok.
2018. ápr. 7. 14:42
 5/14 anonim ***** válasza:
Akkor ha van szimpatia. Lehet beprobalkozik, de nem torvenyszeru. A fizikai kontaktus pedig alap, ha dumalgatason kivul tobbet akartok.
2018. ápr. 7. 14:51
 6/14 anonim ***** válasza:

Egyesek még dufni is szoktak... bár az az utolsó randit is szokta jelenteni 😃😃

Dee ja. Egy kellemes flörtölős randin egy csók, vagy csókcsatává fajuló szerelmeskedés nagyon jó tud lenni. Szeretem az ilyen randikat, ahol ennyire egy hullámhosszon tudunk lenni, ahol ennyire működik a kémia, ahol ennyire elvesszük egymás eszét 😊

2018. ápr. 7. 15:29
 7/14 anonim ***** válasza:
Én biztos nem, nem szeretem ha mászik rám a pasi.
2018. ápr. 7. 15:45
 8/14 anonim ***** válasza:
Én mindig úgy voltam vele, hogy első randin fontos a csók, (max egy búcsúcsók) hiszen az, hogy jó-e meghatározza, hogy lesz-e folytatása a dolognak. Kivétel, ha nem szimpi a fiú, de akkor egyértelműen nem lesz semmi. 20/L
2018. ápr. 7. 17:26
 9/14 anonim ***** válasza:
én mindig d...gok az első randin:)
2018. ápr. 7. 19:08
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk az első randink 3 órásra sikerült. A végén a homlokomra kaptam puszit. (Ma a vőlegényem:)
2018. ápr. 7. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!