Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Minek barátnő amikor nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minek barátnő amikor nők nélkül is teljes életem van?

Figyelt kérdés

Keresek eleget (nekem elég), a konyhában is otthonosan mozgom, ha kanos vagyok kiverem, de még egész szépen tudok takarítani is.

Mi a francnak egy ilyen pasinak barátnő?

F/31

2022. júl. 10. 22:44
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
84%
nyugtasd magad incelkém
2022. júl. 10. 22:53
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Semminek. Maradj akkor egyedül. Nem kötelező párkapcsolatban élni.
2022. júl. 10. 22:53
 3/13 anonim ***** válasza:
83%

Most a világ összes szabad hölgye elhullajtott egy könnycseppet.

Az remélem azért megvan, hogy egy barátnőnek nem az a dolga, hogy téged kiszolgáljon és helyetted főzzön és mosson, ha úgy kívánja kedved akkor épp kielégítsen.

Egyáltalán nem erről szól egy párkapcsolat.

De minek is beszélek mikor úgyis valószínűleg csak trollkodsz.

2022. júl. 10. 22:54
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Én tudjam? Ha meglennél barátnő nélkül, most nem lennél itt. Ezen gondolkozz el. :D
2022. júl. 10. 22:55
 5/13 anonim ***** válasza:
82%

3.nak:

Az első mondatod ütős!

2022. júl. 10. 22:56
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Mert a barátnő nem arra való, hogy te pénzeld, ő meg takarítson utánad, főzzön rád, meg amikor kedved szottyan megdughasd.

Ha elvagy egyedül, és nem vágysz társra, érzelmileg így vagy jól, akkor nem kell ezen görcsölnöd, főzzél, aztán mosogass el, verd ki és jó éjszakát!

2022. júl. 10. 23:08
 7/13 anonim ***** válasza:
52%
Ugyanez vagyok nőben! Nekem teljesen jó nőként egyedül! Senki nem bánt, aláz meg. Ha valami elromlik, hivok szerelot. (Megjegyzem: a legtobb pasi, amugy sem kepes megyzerelni semmit) Ha arra van igényem, van kb 1000 telefonszámom, ha nyaralni akarom menni, van vagy 100, aki elvisz....Minek nekem pasi?? Nem kell senkire főznöm, mosnom, nem kell senki hisztijét hallgatnom, nem kell elviselnem egyetlen pasi idióta anyját sem, aki szerint nem vagyok jó az ő fiacskájának, teljesen jó így!
2022. júl. 10. 23:19
 8/13 A kérdező kommentje:
7: pacsi! Nekem néha a szex hiányzik egy nővel, de az is csak addig amíg jó alaposan ki nem verem! :)
2022. júl. 10. 23:21
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

"Ha arra van igényem, van kb 1000 telefonszámom, ha nyaralni akarom menni, van vagy 100, aki elvisz....Minek nekem pasi??"

Akkor csak kell neked pasi, csak nem állandóra.

2022. júl. 10. 23:34
 10/13 anonim ***** válasza:
96%

7

Nem vagy ugyanaz nőben mint a kérdező, neki ugyanis egy telefonszáma sincsen aki repülne és megsimizné vagy akárcsak kiönthetné egy kedves korabeli lánynak a szívét. Érted a különbséget?

A nyaralást egyebet hagyjuk is :D

2022. júl. 11. 00:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!