Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, igaz az hogy neketek kb 15 éves korotok óta folyamatosan vannak kapcsolataitok és csak akkor nincs ha nem akartok?
Attól függ. Én hiába voltam szép tini, a visszahúzódó természetem miatt, és amiatt hogy nem voltam fent közösségi oldalakon, nem nagyon érdekeltem senkit. Inkább a harsányabb barátnőim iránt érdeklődtek, akikkel könnyen lehetett aztán MSN-ezni. Nekem még az sem volt. Oké, így is lett 1-2 "barátom", de azok pár hétig tartottak, és sokáig nem volt a köztes időszakokban senki.
Így huszonévesen hogy már megvan a saját társaságom akikkel el tudok járni, sokkal könnyebb. Oké, azóta Facebookom is lett. De összességében sokkal kelendőbb vagyok most, hogy kinyílt nekem a világ, meg én is a világnak, mint szép, de szerencsétlen tiniként.
Szóval szerintem ez a személyiségen is múlik. Ha valaki nem társkeresőzik, nem posztol aktívan képeket Facebookon, akkor azért nem akarnak vele olyan sokan ismerkedni. Utcán csak úgy már senki nem jön oda (max évi 1-2 alkalom). Ha emellett még szórakozni sem jár el az adott nő, akkor gyakorlatilag tuti nincsenek udvarlói, mert honnan is lennének. Hiába néz ki jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!