Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egy nő lefogy már Chadről...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy nő lefogy már Chadről álmodik?

Figyelt kérdés

Csak Chad férjet hozzá a nem kövér nőhöz?

A Chadhez férési jog megszerezhető néhány hónap diétával?

A nőknek ennyire egyszerű?

2022. júl. 8. 14:03
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
97%

9

Nem tudom, a kérdés szerint mindenki akinek vékony, szép barátnője van..de olyat is olvastam hogy minden férfi akinek barátnője van.

Az incelek szeretnek végletekben gondolkodni, szerintük vannak a sikertelen srácok és a nőcsábászok (chadek). Csak azt hagyják ki a képletből, hogy vannak a normális férfiak, akik egyik csoportba se tartoznak, és ők vannak többségben.

2022. júl. 8. 14:38
 12/27 A kérdező kommentje:

9

Durva, hogy ezeket még mindig megkérdik.

Chad: genetikai lottót nyert férfi példány akit minden nő akar mert jó a csontozata, kockafeje van, lapátálla, kis mélyen üllő szeme, sűrű szemöldöke, széles válla stb.

2022. júl. 8. 14:38
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
Edzőtermet láttál-e már te fiú ?
2022. júl. 8. 14:46
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nekem sokkal előnytelenebb külsejű, incel partnerem volt, amikor nem voltam 60 kiló sem.
2022. júl. 8. 14:48
 15/27 anonim ***** válasza:
100%

Chad egy afrikai állam.

[link]

2022. júl. 8. 14:53
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Hát figyelj. A f*sz se tudja. Én annyira nem vagyok otthon ebben a csed, incel, goofy doofy témában mint mondjuk te. De magamról biztosan állíthatom, hogy semmi pénzért nem lennék ilyen csed. Beírtam google be. Hát valami hulladék. Nem hinném, hogy van olyan nő amelyiknek az ilyen jellegű pasik tetszenek. Mondjuk az sem érdekel ha van.
2022. júl. 8. 14:56
 17/27 anonim ***** válasza:
100%

#16 na igen, ha beírod a google-be, hogy chad man, olyan ronda hapsikat dobal ki hogy bloa.

Az itt jelenlevő néhány incelnek viszont masszív meggyőződése, hogy minden nőnek tőlük nedves a bugyija, vagy ha nem, akkor hazudnak. 😐😄

2022. júl. 8. 15:04
 18/27 anonim ***** válasza:
97%
Chad: Minden olyan férfi, aki nem másokat hibáztat a sikertelenségéért, meg mer szólítani egy nőt, kettőnél több értelmes mondatot ki tud nyögni miközben nem az látszik az arcán, hogy "Végre! Szóba állt velem egy nő, lehet, hogy ebből ma még p.názás lesz!"
2022. júl. 8. 15:29
 19/27 anonim ***** válasza:
100%

#18:

😂😂😂

2022. júl. 8. 15:35
 20/27 A kérdező kommentje:

18

Nőt sem szólíthat meg akárki. A Chadeknek meg van ehhez a joguk, megtorlás, megalázás, rendőr kihívása nélkül megszólíthatja bármelyik nőt.

2022. júl. 8. 16:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!