Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen lányról álmodik egy 17 éves srác?
Olyanról aki már elég érett a szexhez de normális dolgokról is lehet vele beszélni,nem csak arról milyen színű a körme.
Legyen csinos és kedves,ja az nem árt ha szeret is.
17/F
Miért, 30 évesen se fogsz éretni hozzá :DD Na mindegy.
Mondhatnám, hogy kedves, igényes, aranyos, legjobb barát, lelki társ, akivel lehet komolyan beszélni, mégis tudsz vele hülyülni, valaki, akit szeretsz és viszont szeret, stb. De nem ennyire egyszerű a képlet. Nekem mondjuk pont ilyen csaj kéne, de nem egy ember ismerek, (17-19) akinek csak egy házi bejáratú szopóautómata/puncika kell, akit akor döngethet, amikor akar, minimális fenntartási költségekkel. Ezt így nem lehet megmondani, ismerd meg, gyere rá, vagy kérdezd meg.
Mit vársz egy kapcsolattól?
Kérlek perverzeket ne. Már ejutott a tudatomig h a fiúk szeretik a szexet, de én nem csak erre vagyok kiváncsi.
Am úgy állítjátok be magatokat mintha nektek csak és kizárólag a szex lenne a lényeg... ez komoly?? Tényleg erre vágyik egy 17 éves srác??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!