Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen lányról álmodik egy 17 éves srác?
Nekem az is nagyon fontos hogy legyen értelmes,széles látókörú,kulturált,normális,kedves,megértő.
Szeressen sportolni,legyen igényes,érdekelje a világ ami körülveszi,gondolkodjon éretten.
Ezért is nem kezdek korombeli lányokkal,mert ők még nagyon gyerekesek.
17/F
utolsóó 17 éves srác.. ! azért ilyet nem mondj nekem h minden 17 éves lány gyerekes! kicsit erősen hangzott :D
a fiúk között előbb találsz gyerekeset, a fiúk nagy része alapból későn érő.. az érzelmi intelligenciájuk nem olyan nagy.. csak b*szásra megy a legtöbb De tisztelet a kivételnek!
és ne k*rvázzátok le azt a csajt akinek ennyi idősen 10 évvel idősebb partnere van !!
az igaz manapság a lányok is későn érők, de itt is vannak kivételek !!
17L
Hát én még nem nagyon találtam kivételt..
Nem k*rvázok le senkit,egyszerűen csak nevetségesnek tartom,hogy egy olyan srác,aki nálam sokkal komolyabb és érettebb,összáll egy kis fruskával,aki ettől persze felfújódik a büszkeségtől..aztán meg nagyot puffan és nem érti miért..
ez az élet itt mindenre van példa :)
szokj hozzá.. már nincs szokatlan a világban
Tökéletesen egyetértek a 16 ossal.
És ezzel azt akarjátok mondani h az élet nem szól más kapcsolatról egy férfi és egy nő között csak a szexről??
Amennyiben az ország 10 legjobb gimnáziumának egyike,egy jóhírű zeneiskola és pár sportcentrum rossz helynek számít,akkor nem tudom mi a jó hely..erre mondjatok valami okosat.
Mert én itt keresgéltem.
És kikérem magamnak a sértést.Abszolút tanult,rendes és normális lányok voltak,csak éretlenek..
"Kérlek perverzeket ne."
A szopásban mi a perverz? Egyébként csak leírtam a véleményem, ha nem tetszik, minek teszel fel kérdést?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!