Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen lányról álmodik egy 17...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen lányról álmodik egy 17 éves srác?

Figyelt kérdés
Kérlek ne perverz dolgokat írjatok. Előre is köszönöm. L

2013. jún. 29. 12:16
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
szerintem olyanról aki megáll neki,hogy megcsinálhassa.
2013. jún. 29. 14:34
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az is nagyon fontos hogy legyen értelmes,széles látókörú,kulturált,normális,kedves,megértő.

Szeressen sportolni,legyen igényes,érdekelje a világ ami körülveszi,gondolkodjon éretten.

Ezért is nem kezdek korombeli lányokkal,mert ők még nagyon gyerekesek.

17/F

2013. jún. 29. 14:40
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

utolsóó 17 éves srác.. ! azért ilyet nem mondj nekem h minden 17 éves lány gyerekes! kicsit erősen hangzott :D

a fiúk között előbb találsz gyerekeset, a fiúk nagy része alapból későn érő.. az érzelmi intelligenciájuk nem olyan nagy.. csak b*szásra megy a legtöbb De tisztelet a kivételnek!

és ne k*rvázzátok le azt a csajt akinek ennyi idősen 10 évvel idősebb partnere van !!

az igaz manapság a lányok is későn érők, de itt is vannak kivételek !!

17L

2013. jún. 29. 14:47
 14/20 anonim ***** válasza:

Hát én még nem nagyon találtam kivételt..

Nem k*rvázok le senkit,egyszerűen csak nevetségesnek tartom,hogy egy olyan srác,aki nálam sokkal komolyabb és érettebb,összáll egy kis fruskával,aki ettől persze felfújódik a büszkeségtől..aztán meg nagyot puffan és nem érti miért..

2013. jún. 29. 14:58
 15/20 anonim ***** válasza:

ez az élet itt mindenre van példa :)

szokj hozzá.. már nincs szokatlan a világban

2013. jún. 29. 15:00
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
rossz helyen kerested...rengeteg normális lány van, csak ők nem adják magukat olyan könnyen, mint mondjuk azok a kis p*csák, akiket akkor dugsz meg, amikor akarsz...;) 17L
2013. jún. 29. 15:02
 17/20 A kérdező kommentje:

Tökéletesen egyetértek a 16 ossal.

És ezzel azt akarjátok mondani h az élet nem szól más kapcsolatról egy férfi és egy nő között csak a szexről??

2013. jún. 29. 15:47
 18/20 anonim ***** válasza:

Amennyiben az ország 10 legjobb gimnáziumának egyike,egy jóhírű zeneiskola és pár sportcentrum rossz helynek számít,akkor nem tudom mi a jó hely..erre mondjatok valami okosat.

Mert én itt keresgéltem.

És kikérem magamnak a sértést.Abszolút tanult,rendes és normális lányok voltak,csak éretlenek..

2013. jún. 29. 16:28
 19/20 anonim ***** válasza:
51%

"Kérlek perverzeket ne."

A szopásban mi a perverz? Egyébként csak leírtam a véleményem, ha nem tetszik, minek teszel fel kérdést?

2013. jún. 29. 17:08
 20/20 anonim ***** válasza:
Legyen kedves,humoros,vidám,lehessen Vele beszélgetni komoly témákról,legyen széles az érdeklődési köre,mindenképpen laza legyen,ne cigizzen,ne igyon,ne legyen divatmajom,se nagyképű,nagypofájú,se pletykásés,és ne a pénzem miatt szeressen.
2013. jún. 29. 17:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!