Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csak szerintem laposak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem laposak a beszélgetések?

Figyelt kérdés

Csak szerintem nagyon ritka manapság az, hogy bőbeszédű, érdeklődő beszédpartnerre találjon az ember? Szinte mindenki, akivel ismerkedni próbálok, ilyen "ok cs" kategóriájú hozzászólásokat produkál, sokszor úgy érzem, hogy kizárólag én adok bele bármit is a beszélgetésbe. Olyan válaszokat adnak mindig, amikkel nem lehet továbblendíteni a beszélgetést, én pedig folyamatosan hozom fel az új témákat, hogy ne haljon ki a beszélgetés, de ők csak a tipikus "aha" meg "az jó" színvonalt produkálják.

Ennyire válogatós lennék?

2022. júl. 7. 21:03
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Kérdezz és keresd meg mi az ő érdeklődési köre! Beszéltetni kell!

De igen én is tapasztalom, hogy nehéz úgy beszélgetni, hogy azt érzed hogy szinte terhére van azt az egy-két szavas választ is leírnia! Pedig ő szeretett volna beszélgetni!

2022. júl. 7. 22:04
 12/20 A kérdező kommentje:
Hiába beszéltetem, unott tőmondatokkal dobálóznak sajnos. Pedig régen tényleg olyan jókat tudtam beszélgetni egyesekkel.
2022. júl. 7. 22:06
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Ok! Én is sokszor csak próbálom beszéltetni, sikertelenül!

Ez van!

2022. júl. 7. 22:09
 14/20 anonim ***** válasza:
53%

Ez miért párkapcsolati kérdés?

Igen, szimpla barátkozásnál is előfordul, hogy valaki érdektelen.

2022. júl. 7. 22:11
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem azok. Érdekes emberekkel beszélgetek, max a nagyinál fordul elő, hogy fájdalmas 20x is végighallgatni ugyanazt, miközben minden második szavamba belevág.
2022. júl. 7. 22:17
 16/20 A kérdező kommentje:

14

Nem én raktam ebbe a kategóriába.

2022. júl. 7. 22:22
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Idegennel nehéz beszélgetni.
2022. júl. 7. 23:46
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Igen amúgy, idegennel nehéz elindítani úgy egy beszélgetést, hogy az érdekes is legyen. Főleg neten, ahol kb 0 a kiindulási alap.

A társkeresés is ezért baromi nehéz. Ráadásul én alapból nem vagyok az a nagyon szórakoztató karakter, szóval nekem még rosszabb. :D

2022. júl. 7. 23:56
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Beszélgess velem. ;)
2022. júl. 8. 01:09
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Ez mindig akkor van, ha nem avgy annyira érdekes, csak elszórakoztatod, mint az udvaribolond.
2022. júl. 8. 08:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!