Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem laposak a beszélgetések?
Csak szerintem nagyon ritka manapság az, hogy bőbeszédű, érdeklődő beszédpartnerre találjon az ember? Szinte mindenki, akivel ismerkedni próbálok, ilyen "ok cs" kategóriájú hozzászólásokat produkál, sokszor úgy érzem, hogy kizárólag én adok bele bármit is a beszélgetésbe. Olyan válaszokat adnak mindig, amikkel nem lehet továbblendíteni a beszélgetést, én pedig folyamatosan hozom fel az új témákat, hogy ne haljon ki a beszélgetés, de ők csak a tipikus "aha" meg "az jó" színvonalt produkálják.
Ennyire válogatós lennék?
Hiába próbálok, általában 10 téma után is ugyanott tartunk.
Mert nyilván egy-két alkalommal még semmi baj, előfordul, mindenkinek vannak kevésbé aktív napjai. De sokadjára már furcsa.
8-as, ahhoz is két ember kell. Az alap egy olyan vevő, aki kihozza az adóból a dinamikus társalgót, nem pedig elunja mellette az életét is, mert annyira érdektelen, hogy az már fáj.
Kérdező: ugyanezt tapasztalom. Unatkoznak, mint ahogy a 7-es írja. Szórakoztassa őt minél több ember, az a lényeg, aztán aki számára érdekes, azzal jófej, aki meg valamiért nem, azt leszarja. Idejét nem tudom, mikor beszélgettem egy jót, pedig itt és társkeresőn is régen nagyon kellemeseket tudtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!