Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fideszes pasik! Ti kiadnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fideszes pasik! Ti kiadnátok magatokat libsinek csak hogy megfektessétek a lányt?

Figyelt kérdés

Pár hete volt egy randim egy sráccal. Sok mindenről beszélgettünk, már az elején szóba került a politika pár mondat erejéig és ott akarva-akaratlanul tudtára adtam hogy liberális nézeteket vallok. Attól a pillanattól mintha megváltozott volna és amit előtte állított már nem tartotta annyira lényegesnek, úgy sincs közvetlen hatással a mi életünkre.

Azóta még kétszer randiztunk, csók már volt, ő szeretett volna többet is de nekem ez még korai. Az a gyanúm hogy valójában erősen nacionalista, erre több nyomot is találtam pl. a facebook oldalán, de ha kérdőre vonom akkor nem ad egyenes választ és tereli a témát.

Hogyan tudnám kideríteni hogy most megjátszott libsi vagy ténylegesen az?

2022. júl. 4. 18:47
 1/10 anonim ***** válasza:
88%
Számít?
2022. júl. 4. 19:14
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Isten ments, hogy én liPsi legyek, akár ilyen miatt is.
2022. júl. 4. 19:16
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Az a gáz amikor alapból fideszesnek hisznek mert cigó vagy , közben meg metál zenét hallgatsz és utálod a narancsokat.
2022. júl. 4. 19:51
 4/10 anonim ***** válasza:
80%
Bolond nővel nem állok szóba, nekik jók a migránsok az importból:DDD
2022. júl. 4. 20:32
 5/10 anonim válasza:
100%
Menekülj.......ön a pasi!!!
2022. júl. 4. 20:38
 6/10 anonim ***** válasza:
12%

Minden fideszes egy fogyatékos. Ez még gonosz is, mint a fidesz pártban dolgozók.

Te ennyire hülye vagy? Amint megtudom valakiről, higy fideszes, szó nélkül elsétálok onnan, soha többé nem beszélek vele. Ha ez főnök, felmondok egyből. Ha kollega, megszűnik a szemembe. Ha együtt kell vele dolgozni, felmondok.

2022. júl. 4. 21:07
 7/10 anonim válasza:
100%
Nekem mint konzervatív keresztény van egy szilárd hitem, értékrendem, amihez egy életmód is társul. Én ezekből nem tudok engedni. Olyan párt kell találni, akivel tudok így élni.
2022. júl. 4. 22:06
 8/10 D-Mano ***** válasza:
100%
Na most Fideszes vagy nacionalista a srác?? Nem mindegy. 😃
2022. júl. 4. 22:20
 9/10 anonim ***** válasza:
91%

Jézusom, nyugtassatok meg hogy ez egy troll kérdés.

Mi a baj a nacionalizmussal?

Hogy jutottunk oda, hogy egy liberális szemében bűn?

Az ukrán nacionalizmus jó,helyes meg kell, a magyar meg fúj? 😄

2022. júl. 5. 06:31
 10/10 anonim ***** válasza:

Hol is dolgozol?

:D

2022. júl. 5. 06:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!