Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Honnan tudhatom hogy csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudhatom hogy csak arra kellek neki hogy megfektessen? Többi lent.

Figyelt kérdés
Van egy pasi akivel ismerkedem és kint dolgozik Németországban ls ott is él csak egy két havonta jön haza. Amikor itthon van akkor általába mindig azt akarja hogy legyek vele együtt és most is itthon van,találkoztunk is kb.fél orát másnap meg már azt mondta hogy elkapott valami betegséget. Azt akarja hogy költözzek ki vele de megérti hogy én nem szeretnék ki menni de nem mond nekem semmit hogy esetleg akar-e tölem valamit.
2018. okt. 18. 13:53
 1/9 anonim ***** válasza:
Most mondtad, hogy azt szeretné ha kiköltöznél vele. Mi van??
2018. okt. 18. 13:55
 2/9 A kérdező kommentje:
Igen szeretné de én mondtam neki hogy én nem szeretnék ki menni amit meg is ért de nagyon furcsa hogy egyszer keres egyszer nem meg hát ha meg van a havim már nem is vagyok neki érdekes,akkor már valami oka van hogy nem tudunk találkozni.
2018. okt. 18. 13:59
 3/9 anonim ***** válasza:

Ne fűzz nagy reményt ehhez a pasihoz. Lehet,hogy azért mondja,hogy menj ki Vele mert tudja,hogy úgysem teszed, de csábítási trükknek jónak tűnik.

Ha fél órát találkoztok az gondolom a szexről szól és semmi egyébről, mert nem hinném,hogy abba egy mélyreható beszélgetés belefér.

Nincs abban semmi ha megkérdezed tőle mit is gondol kettőtökről?Ezt előbb-utóbb tisztázni kell, bár szerintem Te is tudod a választ....

2018. okt. 18. 14:07
 4/9 anonim ***** válasza:
csak arra kellesz neki
2018. okt. 18. 14:20
 5/9 A kérdező kommentje:
Meg fogom kérdezni ...meg azt is mondta hogy ha nem fordulna komolyra köztünk a dolog akkor barátok is maradhatunk mert tudna a barátom lenni meg ha kimennék akkor akár be is mutatna más embereknek akik komoly kapcsolatot szeretnének.
2018. okt. 18. 14:26
 6/9 anonim ***** válasza:

Mi a kérdés? Elmondta, hogy nem akar komoly kapcsolatot, de szívesen meg-bak-na.

Mostanában nem jártam Magyarországon, de pont így érzek. gondolom nem fiatalemberről van szó.

Ők még hajlamosak a családalapításra. Megváltozhat az ember, miután több éve egyedül él.

Nem akarja feladni függetlenségét. Azért társas lény, hiányzik neki a kommunikáció, a szex.

Lehet, meg tudod fogni. Kimész vele. Egy idő után hozzád szokik. Utána már esetleg hiányozni fogsz neki.

Nincsenek a dolgok kőbe vésve. Az sem amit az ember akar.

2018. okt. 18. 14:55
 7/9 anonim ***** válasza:
Te vagy neki az ingyen-punci.
2018. okt. 18. 15:17
 8/9 anonim ***** válasza:
Ha kimennél, akár bemutatna más embereknek, akik komoly kapcsolatot szeretnének? Innentől fogva az eredeti kérdés értelmetlen.
2018. okt. 18. 17:48
 9/9 A kérdező kommentje:
Igen ezt mondta...de csak akkor ha köztünk nem fordul komolyra a dolog. De akkor is furcsa.
2018. okt. 18. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!