Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » NőK! Gáz ha egy 31 éves férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

NőK! Gáz ha egy 31 éves férfi gyorsétteremben dolgozik és ez neki megfelelő?

Figyelt kérdés
Nettó 170ért.
2022. júl. 2. 15:00
1 2 3 4 5 6
 11/60 anonim ***** válasza:
100%

8 órában fizet ennyi, hétvégi pótlékkal és túlórával?

Nekem nincs senkim, de ez akkor is kevés. Nekem ez a pénz semmire se lenne elég.

2022. júl. 2. 15:41
 12/60 A kérdező kommentje:

8 óra, túlóra nélkül. Eleve nincs is túlóra lehetőség.

De nem is neked kell belőle megélni hanem nekem, a pasinak....

Amúgy van lakásom, úgyhogy ki tudok belőle jönni, félre is tudok tenni egy kicsit váratlan kiadásokra.

2022. júl. 2. 15:43
 13/60 harebell ***** válasza:
100%
Gáznak nem tartom, viszont érdekelne a miértje. Nyilván nem lehet mindenki mérnök orvos stb, de idővel és kis energiabefektetéssel ennél azért lehet feljebb lépni. Kezdésnek vagy átmeneti megoldásnak nincs az a tisztességes munka, amit cikinek tartanék, de ha valaki tartósan megelégszik vele, azt csak akkor tudnám elfogadni, ha azt mondja, hogy ő ezt tényleg szereti csinálni és elégedett így, és nem hónapról hónapra él. Ha panaszkodik akár a munkára, akár a fizetésre, de nem képes változtatni, az zavarna.
2022. júl. 2. 15:46
 14/60 anonim ***** válasza:
100%
Hát nekem fura, hogy nincs többre igényed, de ha neked jó és szereted, akkor ez van. Engem nem zavarna végül is, bár ezzel a kuporgatással nem tudnék mit kezdeni. Nem lehetne csinálni semmit veled mert nem lenne rá pénzed.
2022. júl. 2. 15:50
 15/60 anonim ***** válasza:
87%
"Nem kell mindenkinek mérnöknek és orvosnak lennie." az ehhez hasonló felfogás elég gáz. Azért legyen utcaseprő, mert kellenek utcaseprők is? Ha nem vagy elégedett, válts! én 130al keresek többet igaz, az fizikai meló és 30kg-ot kell emelnem/műszak minimum 40szer, de aztmondom a hazai bérekhez mérten ez nem olyan rossz és bevállaltam, a jobb fizuért. Te tudod neked mi éri meg és mi nem. Van amikor az ember csak azért nem vált, mert elkényelmesedett, vagy nem akarja eldobni a biztost a bizonytalanért.
2022. júl. 2. 15:53
 16/60 anonim ***** válasza:
100%
Hát igen... én nőként igaz 3 műszakban, gyárban, enyhe fizikai munkával simán 2x annyit keresek mint most Bazsi, plusz cafeteria... igaz túlórázom is, na de hát ha neki elég ez van. Csak nem kell csodálkozni, hogy senki se veszi komolyan ennyi fizetéssel.
2022. júl. 2. 15:56
 17/60 Lazy Lover ***** válasza:
0%
Nem gáz sajnos vidéken ennyi a fizetés bármennyire is nem hiszik el
2022. júl. 2. 16:07
 18/60 anonim ***** válasza:
85%
Számomra a nettó 170 a gáz, én is proli munkát végzek, nő vagyok, de kétszer ennyit keresek. Nincsenek nagy igényeim, nincs mire felvágósnak lennem, de azért lássuk be ma egy férfi ennek ész nélkül is megkereshetné legalább a dupláját.
2022. júl. 2. 16:41
 19/60 A kérdező kommentje:
18: Hol? Én Ózdon lakom, itt ilyen fizetések vannak.
2022. júl. 2. 19:32
 20/60 A kérdező kommentje:

" na de hát ha neki elég ez van."

Nem arról van szó hogy elég, arról van szó hogy ennyit fizetnek itt a munkahelyek.

2022. júl. 2. 19:33
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!