Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tegnap randiztam. Szóba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tegnap randiztam. Szóba kerültek az anyagikat és vagy háromször többet keresek, mint a fiú, plussz látta is hol élek. És azóta nem keres?

Figyelt kérdés

Őszintén jó hangulatban telt az est. De mikor hazakísért és látta hogy hol lakom, akkor picit feszültnek éreztem.

Én 25 vagyok, ő 28 éves.

Lehet ezért nem keres, mert anyagilag sokkal jobban állok? Bünem tudok másra gondolni, mert tényleg jó volt az est.

Tényleg nem dicsekedtem, csak feljött a munka, nyaralás... És gondoljatja, hogy ilyen beosztásban, ilyen lakásban milyen anyagi helyzetben lehetek

2022. jún. 27. 21:32
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

#7-es válaszoló vagyok. Megerősítetted az elméletem. Ezen a bérszínvonalon nem tud veled mit kezdeni egy átlagos keresetű pasas. Én mondjuk hazaviszek netto 300-350-et (vegyipar, attól függ van-e túlórám, ünnepnap, miegymás). Ezzel országos átlagban keresek, picit felette is időnként, de persze Budapesthez képest fasorban sem vagyok. (amúgy Pest megyei vagyok) Örülök, ha nyáron eljutok a Balcsira a párommal (aki amúgy diplomás, szellemi munkát végez és épp csak egy fél kategóriával keres nálam többet) és kicsit ott is szívom időnként a fogam, hogy milyen drágaság van. Vagyis szívjuk, mert érzi Ő is. Egy külföldi úthoz is sokat kéne spóroljunk. Te simán kirázol egy ilyesmit zsebből. De legyen az akár egy egyszerű délutáni séta mondjuk a Városligetben, ahol simán beülhetsz a legpuccosabb étterembe is, nem fog problémát okozni, míg lehet én inkább a sarki lángosozóba megyek, mert azt engedhetem meg magamnak. És rengeteg hasonló példát hozhatnék. Egy idő után mindketten éreznétek, hogy van némi feszültség anyagilag. Még ha nem is éreztetnéd vele, hogy csóró és nem néznéd le és ha még neki sem lenne kisebbségi komplexusa ettől, akkor is kiütköznének ezek a különbségek.

Én azt tudom tanácsolni, hogy próbálj a saját anyagi színvonaladon ismerkedni. Ezen a ponton igenis számításba kell venni. Ebben nincs semmi rosszindulat és szerintem sznobizmus sem lenne a részedről. Egyszerű józan paraszti ész.

Persze ez csak az én véleményem.

2022. jún. 28. 19:10
 22/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2022. jún. 28. 19:40
 23/23 anonim ***** válasza:

Nekem is volt hasonló szitum, a srác puhatolózott ismerkedés alatt is, aztán valahogy megállapította, hogy ő nekem csóró lenne és nem egymást keressük. Pedig bennem nem merült fel ilyesmi.

Szerintem simán nem érzik magukat akkor férfinak melletted vagy ilyesmi. A férfiak szerintem lefelé keresnek, a nők meg felfelé… ha már anyagi helyzetet nézzük.

29N

2022. jún. 30. 14:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!