Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tegnap randiztam. Szóba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tegnap randiztam. Szóba kerültek az anyagikat és vagy háromször többet keresek, mint a fiú, plussz látta is hol élek. És azóta nem keres?

Figyelt kérdés

Őszintén jó hangulatban telt az est. De mikor hazakísért és látta hogy hol lakom, akkor picit feszültnek éreztem.

Én 25 vagyok, ő 28 éves.

Lehet ezért nem keres, mert anyagilag sokkal jobban állok? Bünem tudok másra gondolni, mert tényleg jó volt az est.

Tényleg nem dicsekedtem, csak feljött a munka, nyaralás... És gondoljatja, hogy ilyen beosztásban, ilyen lakásban milyen anyagi helyzetben lehetek

2022. jún. 27. 21:32
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
94%
Hagyd is, ő is jobban jár és te is
2022. jún. 27. 21:36
 2/23 anonim ***** válasza:
100%

Megeshet hogy ez az ok.

A kisebbségi komplexusok ugyis sok sok problemához vezetnének.

Ha frusztrált, akkor jobb is ha lelép.

Es legalább nem húz le.

2022. jún. 27. 21:37
 3/23 anonim ***** válasza:
92%
Lehet csak álruhában volt és valójában ő egy herceg, mint Eddie Murphy Zamunda koronahercege.
2022. jún. 27. 21:42
 4/23 anonim ***** válasza:
43%
Én is leléceltem minden gazdag kiscsajtól anno. Bár ők apuci kislányai voltak. Nem maguk teremtettém meg.
2022. jún. 27. 21:56
 5/23 anonim ***** válasza:
46%
En azokkal nem szoktam masodik randira menni, akik a fizetes temakort bedobjak az elso randin. Ha a masiknak 20 millio egyeb kerdesbol pont ez a fontos, akkornegeezen biztosan tudom, hogy nem egymast keressuk. Hogy noi vonatkozasban ertsd, hogy ez mekkora pofatlansag, olyan mintha megkerdezne toled, hogy hany kilo vagy. Nem kerdezunk ilyet. Kulturemberek nem kilok es fizetesi szamlak alapjan ismerkednek.
2022. jún. 27. 22:21
 6/23 anonim ***** válasza:
47%
Egy nőtől simán meg lehet kérdezni hány kiló. Az ugyanolyan szám mint a magasság. Ezt a marhaságot...
2022. jún. 27. 22:51
 7/23 anonim ***** válasza:
86%

Nézd ebből a szemszögből:

Te élsz X anyagi színvonalon. Te mondjuk megengedheted magadnak, hogy felpattanj a repcsire és valami puccos tengerparton nyaralj, neki meg lehet, hogy fél évig kéne rá spórolnia és akkor is a fogát összeszorítva tudna csak veled elmenni egy ilyenre, mert egyszerűen nem fér bele a büdzsébe. Te szarul éreznéd magad mert nem tudtok együtt ilyeneket csinálni, Ő meg azért, mert nem tudja tartani az anyagi színvonalat. Plusz a legtöbb nő imádja hangoztatni, hogy fel akar nézni a férfira és a férfi legyen mindenben jobb nála. Na most ezt akkor képzeld el a szemszögéből, a helyzetetekre levetítve. Kapizsgálod már?

Plusz én se hívnálak második randira, ha rögtön a pénz lenne a téma.

2022. jún. 28. 00:01
 8/23 anonim ***** válasza:
77%

Simán lehet ez az ok. Én mondjuk magyar viszonylatban elég jól keresek, de így is csak egy 20 éves kocsira és albérletre futotta. Gondolom még neked ott van a szülői háttér is plusszban.

Sajnos, ha ilyen körülmények közt a nő akár csak közelítené alulról a fizumat, már akkor kellemetlenül érezném magam. Ha meg még ráadásul gazdag apuci kicsi lányárol van szó, biztos bedobnám a törülközőt.

2022. jún. 28. 02:00
 9/23 anonim ***** válasza:
Nem akar veled foglalkozni már, mert nem tud veled labdába rúgni, akkor meg minek égetni, szívatni magát veled?
2022. jún. 28. 05:49
 10/23 anonim ***** válasza:
95%

Nem az szokott lenni az elsődleges probléma.

Hanem az, hogy a másik ilyenkor felsőbbrendűnek érzi magát és ezt érezteti is. És a másik érzi is.

2022. jún. 28. 06:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!