Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tegnap randiztam. Szóba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tegnap randiztam. Szóba kerültek az anyagikat és vagy háromször többet keresek, mint a fiú, plussz látta is hol élek. És azóta nem keres?

Figyelt kérdés

Őszintén jó hangulatban telt az est. De mikor hazakísért és látta hogy hol lakom, akkor picit feszültnek éreztem.

Én 25 vagyok, ő 28 éves.

Lehet ezért nem keres, mert anyagilag sokkal jobban állok? Bünem tudok másra gondolni, mert tényleg jó volt az est.

Tényleg nem dicsekedtem, csak feljött a munka, nyaralás... És gondoljatja, hogy ilyen beosztásban, ilyen lakásban milyen anyagi helyzetben lehetek

2022. jún. 27. 21:32
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

A pénz nem volt téma. Csak hogy ki mivel foglalkozik, mennyi ideje, milyen pozicióban. Csak könnyű következtetni.

És nincs szülői háttérszelem, magamnak teremtettem meg amim van.

2022. jún. 28. 07:53
 12/23 anonim ***** válasza:
Lehet más dolog nem tetszett neki benned, nyilván nem mondják az emberek a másik arcába, hogy pontosan mi. Nem tudhatjuk. Az is lehet, hogy tényleg az anyagiak miatt kevésnek érezné magát.
2022. jún. 28. 09:28
 13/23 anonim ***** válasza:
Csak kíváncsiságból, mivel foglalkozol? Mi a szakmád?
2022. jún. 28. 10:31
 14/23 A kérdező kommentje:
CT/MR vezető operátor vagyok
2022. jún. 28. 14:01
 15/23 anonim ***** válasza:

Nekem Vitya azt mondta, hogy az egészségügy nem üzlet.

Még hogy nem az:)

2022. jún. 28. 14:12
 16/23 anonim ***** válasza:
Hm. Nekem erről nem az jut eszembe, hogy olyan jól fizet. Ehhez még orvosnak sem kell lenni gondolom. Azt hittem, hogy egy ilyennel nem keresnek nettó 200-nál többet. Ezek szerint 5-600 nettó?
2022. jún. 28. 14:30
 17/23 A kérdező kommentje:
Ügyeletekkel együtt 900ezer nettó.
2022. jún. 28. 16:46
 18/23 anonim ***** válasza:

Gondolom nem vagy orvos.

Ezt az összeget csak valami magánklinikán tudom elképzelni.

Sokszor az orvosok nem keresnek ennyit.

2022. jún. 28. 16:53
 19/23 anonim ***** válasza:

Akkor itt többen is elmondhatjuk magunkról, hogy pályát tévesztettünk.

2022. jún. 28. 17:44
 20/23 anonim ***** válasza:
És még azt hittem, hogy én jól keresek. 🤣 Már csak azt nem értem, hogy miért sajnáltatják magukat az egészségügyi dolgozók?
2022. jún. 28. 18:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!