Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egyelőre online irogatás van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyelőre online irogatás van egy sráccal. Szerintetek mi az izgatóbb számára ha kiszámíthatatlan vagyok? Azt élvezik a pasik? Akkor úgy érzik vadászni kell? Akkor jobban tepernek?Gondolom ha mindig rohanok ha ír akkor hamar megun. Véleményetek?

Figyelt kérdés
2022. jún. 25. 15:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Azt, ha önmagad vagy, és nem egy játszmázós kis dedós.
2022. jún. 25. 15:58
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Én pont ilyenkor hagyom a francba az egészet, mert komolytalan. Utálom, ha tepertetnek a nők. Majd én eldöntöm, hogy akarok-e teperni, meg elhalmozlak-e.
2022. jún. 25. 15:59
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

"Gondolom ha mindig rohanok ha ír akkor hamar megun. Véleményetek?"

Figyelj, ha valaki 10-20 üzenettől megun, akkor vele milyen lesz a párkapcsolat? Hetente egy szó, mert különben kimeríted a limitet, és megun? :D

Tudod, nem muszáj bárkivel összejönni. Ha valaki alkalmatlan a kommunikációra, és csak ideig-óráig érdekled, azt jobb inkább hamarabb elengedni.

4/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem igazán lehet erre válaszolni, mert én pl azokat a lányokat szeretem akik kimutatják hogy odavannak értem, és a távolságtartás nem jön be, de csomó embert meg tényleg a kihívás éltet
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Jajj.
2022. jún. 25. 16:00
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha tényleg tetszel neki, akkor úgy is fogsz, ha nem játszmázol. Ha nem, akkor meg úgyse lesz belőle tartósan semmi. Ne körülötte forogjon az életed

(ha nem érsz rá, akkor ne dobd félre miatta a tennivalóidat), de ha jól elbeszélgettek, akkor nem fogja elveszíteni a lelkesedését, mert nem váratod meg. Sőt. Úgy nem is lehet normálisan ismerkedni, ha a másik sose ér rá és nehezen elérhető.

2022. jún. 25. 16:01
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha van esze, hamar rájön, hogy játszmázol és kivág a fenébe.
2022. jún. 25. 16:02
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem ismerjük a pasit, mókuska.
2022. jún. 25. 16:04
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Biztos hogy nő vagy és nem valami felsült verèb?
2022. jún. 25. 16:04
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, de ha velem ezt elkezdenéd játszani, már repülnél is.
2022. jún. 25. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!