Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 40+ emberek, nektek is gáz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

40+ emberek, nektek is gáz randik jönnek össze?

Figyelt kérdés
2022. jún. 25. 11:12
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Én csak dugni szoktam szóval nem tudom
2022. jún. 25. 11:53
 2/13 anonim ***** válasza:
Még a 30-asoknak is ne aggódj.
2022. jún. 25. 12:09
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem csak gáz randik jöttek össze. Akadt néhány normális, szimpatikus nő is, ha nem is sok. Viszont az tény, hogy attól, hogy egy randi látszólag jól sikerül, az égvilágon semmi garancia nincs arra, hogy lesz folytatás. Háromszor is előfordult, hogy a nő világosan kifejezte, mennyire jól érezte magát, aztán soha több randira nem jött el. S az ilyesmi még fájdalmasabb, mint egy gáz randi. Ez vigasztaljon, ha neked csak gáz randijaid jöttek össze.
2022. jún. 25. 12:33
 4/13 anonim ***** válasza:
73%
Még nem gáz se. Több, mint 10 éve nem találkoztam egyedülálló emberrel. Mindenki házas, meg 50 gyereke van.
2022. jún. 25. 12:40
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Mivel nem randizok,az is elég gáz.
2022. jún. 25. 12:48
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Volt 1gáz pasi,1langyos,1érdekes, meg 1 jó randi 2év alatt.
2022. jún. 25. 13:03
 7/13 anonim ***** válasza:
77%
A kezem teszem össze hogy negyvenes ember vagyok, és nem kell szenvednem a társkereséssel mivel házas vagyok. Néhány ismerősöm próbálkozik, de sikeres randi után sem tart tovább 1-2 hónapnál. Azt látom rajtuk, hogy extrém méretű már az egoizmus, minden csak az egyén elvárásairól szól. Sajnos ezek meg leginkább a 0-24-ben szex és szórakozás, utazás, unaloműzés. Még 40 felett is...
2022. jún. 25. 14:17
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is csak akkor lett több randi, mikor a nőnek valamiért megérte hogy velem legyen. Magyarul ki tudott éppen használni.

De hát ennél az is jobb ha elmegy az ember prostizni akár.

2022. jún. 25. 14:22
 9/13 anonim ***** válasza:
Meg gaz se jön össze..
2022. jún. 25. 16:24
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
40 felett már leginkább érdekből randiznak az emberek. 20 éves korban még azért mert izgalmas, jól néz ki a másik, buli az egész. A negyvenes korosztály túlnyomó része már elvált, van akinek fedél kell a feje fölé, van akinek a hitel vagy a gyerektartás viszi a pénzét, van aki a volt elmebeteg alkesz férje elől menekül, van aki retteg az egyedülléttől. Aki meg 40 felett még mindig egyedülálló, azok többségének a toronyban van erős probléma. Sok a függő, vagy óriási az elvárás, önképzavaros, nárcisztikus, szexuálisan aberrált stb. Vagy pont az ellentétje, bárki jó neki, na azok is megérnek egy misét. Vagy csak szimplán hazudnak, idővel csepegtetik az infókat. Óóó, és a kedvenc: házas férfiak akik előadják hogy már elváltak, vagy váló félben vannak. Holott csak szexre hajtanak a hulladék házasságuk miatt, vagy pedig mert otthon haláli unalmas az életük.
2022. jún. 25. 16:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!