Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi a véleményetek arról, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek arról, ha egy pasi randira 34 fokban hosszú farmerben és zöld pólóban jön?

Figyelt kérdés

2022. jún. 20. 18:15
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%
Ha valakinek nincs kidolgozott, szép lába (íves, nagy comb, formás vádli), akkor az ne is mutogassa. Én gyakran járok herevillantós shortokban, mert nekem jó lábam van. Zöld pólót viszont nem vennék fel, sőt semmilyen színes felsőt sem, mert azonnal rommá izzadom
2022. jún. 20. 19:32
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Ameddig nem büdös a verejtéktől, addig nekem mindegy, hogy van felöltözve. Simán lehet, hogy abban érzi tényleg jól magát (pl. Egyiptomból származó volt főnököm 30 fokig pulcsiban járt, mert annyira máshoz volt hozzászokva :D).
2022. jún. 20. 19:47
 13/17 anonim ***** válasza:
És te miben mentél? (Vagy mész?)
2022. jún. 20. 20:28
 14/17 anonim ***** válasza:
29%
Ennyi nyomig itt is.... ki vett ma fel hosszúnadrágot?! Csakis az akinek a munkahelye megköveteli! Mocskosul meleg volt rövid gatyában és feher poloban is még este is! Este is látszott a szines polokon az izzadtsagfolt! A zöld pólón meg undorító foltok lehettek 34 fokban!
2022. jún. 20. 22:57
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
#11: Te vagy tán a Szegedi Picsaember?
2022. jún. 20. 23:41
 16/17 anonim ***** válasza:
91%
Én is hosszúban vagyok, nagy a farkam és kilóg ha leülök rövidnaciban (23/5.5).
2022. jún. 21. 10:02
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Egy randira ahova én is egy kis nyári ruhát szandált veszek fel, elvárom, hogy ne bohóc rövidnadrágban jöjjön el, hanem megtiszteljen azzal, hogy felöltözik normálisan.

Állásinterjúra se megyünk rövidnadrágban attól, hogy 40 fok van.

Kifejezetten nem tetszene ha susogós melegítőben, vagy mackós anyagú rövidnadrágban jönne.

2022. jún. 30. 14:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!