Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Most mi van vajon?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mi van vajon?

Figyelt kérdés

40+os elváltak vagyunk mindketten, 2 hónapja randizgatunk, általában minden 2.hétvégét töltjük együtt mert mindkettőnknek gyerekei vannak.

Nagyon jól érezzük magunkat együtt, jövünk, megyünk, de valahogy az intimitás nem megy. Sokszor hiába együtt töltünk 2 éjszakát is alkalmanként szinte egyátalán nem kezdeményez szexet. Eddig 2x csináltuk, mind2x én (nő) kezdeményeztem úgymond, és jó is volt. De ő egyátalán nem tesz ilyen irányú lépéseket soha. Nem is beszélünk szexről, pedig napi szinten órákat beszélünk mindenféléről telefonon ha épp nem találkozunk. Tetszem neki, látom és mondja is, kedveljük egymást, csókolózni szoktunk sokat, de tovább nem lép soha. Nem értem...

2022. jún. 19. 19:14
 1/2 A kérdező kommentje:
Még azt hozzáteszem h a válásom óta nekem csak szexkapcsolataim voltak nem vágytam komolyabb elköteleződésre eddig. Szóval lehet emiatt is nagyon fura ez a dolof most vele.
2022. jún. 19. 19:18
 2/2 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy külsőleg nem mozgatod meg vagy trauma érte és nehéz kezdeményezni. Vagy csak mivel 40+os már unja.
2022. jún. 20. 08:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!