Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy sráccal 3 randink volt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy sráccal 3 randink volt, de még semmi nem történt, kb. egy direkt érintés sem. Mit tegyek, hogy előrejussunk kicsit ilyen téren?

Figyelt kérdés
Félreértés ne essék, én sem az egyből bele a közepébe dolgot szeretném, nekem kell idő, hogy megismerjem a másikat, egy idegent nem tudnék, nem is akarnék megölelni szerintem. Mindhárom randi nagyon jól telt, csomót beszélgettünk és röhögtünk. Igazából mindketten ilyen félénkebb típusok vagyunk, ezért sem volt még valszeg semmi, de másrészről én lányként úgy vagyok vele, hogy nem én fogom ezeket kezdeményezni. Hogy kéne ezt jól kezelni? :D
2022. jún. 18. 19:10
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem gáz megfogni a kezét, vagy megölelni amikor meglátod. Ha ezzel adsz valami kis zöldlámpát lehet magabiztosabb lesz és elkezd ő is nyitni.
2022. jún. 18. 19:34
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Azért ne jelentsd fel zaklatás elkövetésének hiánya miatt:DDD

Talán legközelebb olyan helyen randizzatok, ahol csak kettesben vagytok és kibontakozhat egy kicsi vagy több kontaktus.

Társasjáték vagy filmnézés...mondjuk nem írtad évjárataitokat, így nehéz a tanács a dörgölőzéshez:D

2022. jún. 18. 19:42
 3/8 anonim ***** válasza:
48%

Egyenjogúság van, leányom.

Ti harcoltatok érte - akkor most élvezd az előnyeit.

Nyugodtan megfoghatod a kezét. Ha máskor nem mered, akkor búcsúzáskor.

2022. jún. 18. 19:50
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem volt ilyen, ötödik randin csókolt meg. A második randin megmondtam viccelve hogy csak úgy megyek harmadikra, ha minimum a kezem megfogja. A harmadik randi vége feke félénken rákérdezett és vegre megtette. Igazából nekem ebből a férfiatlan félénkségből elegem lett 5 hónap alatt és szakítottunj, de ezt nyilván ember válogatja.
2022. jún. 18. 22:49
 5/8 anonim ***** válasza:
Nálunk még lassabban ment - de mi fiatalok voltunk, és mindkettőnknek így volt jó.
2022. jún. 18. 22:52
 6/8 anonim ***** válasza:

Én lány vagyok és sosem kezdeményeztem. Vagyis bocsánat 1x, mert a srác 29 éves volt és 1 barátnője volt életében 28 éves korában először.

Ha rajta múlt volna hónapokat vár a tökéletes alkalomra, hogy megcsókoljon először ezért én hajoltam oda.

De volt már olyan pasim aki kb 3 hétig nem kezdeményezett csókot, igaz az arcomra adott puszit búcsúzáskor mindig. De nekem izgalmas volt várni.

2022. jún. 18. 23:33
 7/8 anonim ***** válasza:

Mindketten introvertáltabbak voltunk. Lassan haladtunk, de például voltak hosszan tartó ölelések, kézfogás... Aztán egyszer hirtelen megcsókoltan. Onnantól felgyorsultak az események.

Egy zárkózottabb embernek nem könnyű ezeket a lépcsőket az ismerkedésben meglépni.

Én azt mondom tartsd észben hogy mindketten ugyanarra vágytok, csak nem meritek megtenni, amit meg kellene. Finoman próbálj te közeledni felé.

Nekem volt olyan például hogy még csók nem volt, de szoros összebújások igen, és olyan is hogy az arcunk érintettük össze. Ezt konkrétan a lány tette így először. Aztán a többedik ilyen alkalommal magától értetődően jött a csók.😊 Nekem nagyon izgalmas volt ez a lassú közeledés, és úgy gondolom élveztem minden percét.

Valamint szerintem ha sok időt töltötök együtt, és az ölelés már megvan, elkerülhetetlen hogy annyira összegabajodjatok majd ahol a csók is jönni fog. Aztán onnantól pedig a többi. 👍☺️

2022. jún. 19. 11:05
 8/8 anonim ***** válasza:
Azért vicces, hogy az összes válasz fel van pontozva, ahol nyugtatják a kérdezőt, de az egyetlen válasz, ahol tanács is van, az meg le.
2022. jún. 19. 11:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!